tomle1 napsal:
Kámoš se na Trail Attack 3 malém zabil. Reklamoval je a byly vnitřně rozvulkanizované a motorka se vlnila jako prase. Prý vadná série. Vrátili mu prašule
Pokud se malem zabil tak docela mala utecha nemyslis?
Za vlneni muzou vetsinou gumy nebo spatne vyvazeny kola.
Tak DOT si nepamatuje. Ale dělala to hlavně přední. Reklamoval je u prodejce a řekli mu, že je pošlou výrobci a ti je rozřežou na kousky. No a pokud nic nezjistí, tak má smůlu. Nicméně zjistili a vrátili mu peníze. Ta přední guma byla vyrobena v Koreji.
Ja mám DOT přední 0320 made in Germany
Tak koukám, problémy s touto gumou nemám jen já.
Kontroloval jsem výplet a ten vypadá ok
Upravil cejsi dne 11.09.2021 10:15
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
A měl by již někdo nějakou info k Michelin Anakee Adventure? Už jsem jich pár skoro nejetých viděl nabízet. Ale vždy to byla sada, tak předpokládám, že sundali z nové moto a nasadili špalky..
Kojot napsal:
A měl by již někdo nějakou info k Michelin Anakee Adventure? Už jsem jich pár skoro nejetých viděl nabízet. Ale vždy to byla sada, tak předpokládám, že sundali z nové moto a nasadili špalky..
Já jsem právě z Anakee Adventure přešel na Trail Attack 3 protože ty Anakee nejsou nikde k dostání. Najel jsem na nich 20000km ale ty poslední 2-3000km to už nebylo ono, na suchu i na mokru drží dobře , jsou hlučný.
BMW R1250GS Adventure HP
Já mám k Anakee Adventure jen dvě reference, oba nenajeli zatím víc než 5 tis km.
První je veskrze pozitivní s tím ,že se nesjiždí placka a stále krásně drží at na suchu nebo vodě. Ale přední kolo nad 110 hrozně hučí, ale prý mu někdo řekl, že po sjetí cca 1mm to přejde.. Šotoliny to zvládá a kde guma prohrává je mokrá tráva.. jako vše co není špunt..
Druhá reference je od kamaráda co to jezdí na Varaderu, guma mu vyloženě nesedí, posun a odvalení v zatáčce je až na hraně pádu a proto si nemůže užívat náklony, jak byl zvyklý z Anakee 2 z kterých přešel. Tohle je ale střelec co nemá poser proužky ani vpředu na pneu a vše klopí až na koleno. Ale má to cca přes 3 měsíce a zatím nadává.. Na brzdy dobrý, trakce taky, nervozní to není při náklonu, ale nedrží to prý jak čekal. Šotoliny to dává, bahno už ne. Ale byl prý jen jednou v mokrým písku a skoro se nedostal ven..
Anakee Adventure:
- naprosto pohodová guma a to včetně mokra
- klopení na stupačku bez problému, brzdění bez problému, drží směr - to vše hodnotím pro běžné ježdění do 150km/h, rychleji jezdím jen výjimečně
- nájezd cca 10.000km a daly by víc, kdybych na okruhu v Mýtě neoddělal pravou polovinu gum
- zadní se nesjíždí do placky, třeba jako Pirellka Scorpion trail II, na které mám placku většinou už při 4.000km
- přední dost hučí, když jsem je obul, tak mě to tak štvalo, že jsem měl chuť je sundat, ale nakonec jsem si na tyto gumy zvyknul natolik, že jsem je chtěl po Mýtě obout znova, bohužel v tu dobu neměl nikdo v ČR skladem zadní, tak jsem na léto nazul opět Scorpionky
Upravil vztekloun dne 19.09.2021 17:02
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Měl jsem je na Varaderu a nebyl jsem z nich nadšenej. Najel jsem na nich 13tis. km vzorek uprostřed by byl ještě dobrý, ale po krajích skoro nic . Celkově jsem z nich měl pocit jak kdyby klouzaly. Měl jsem možnost se svézt na GS 1250 též obuty na Anakee Adv. a měl jsem z nich stejný pocit jako na varanu.
Teď jezdím na Pirelli Scorpion II ty jsou, co se týká přilnavosti, super. Drží jak přikovaný. Ale když jsem je obul tak kolem 60km/h lehké vlnění, čím víc najeto tím horší.
Teď mám na nich cca 11tis. km kolem té šedesátky nemůžu pustit řídítka jak se rozechvějou a vzorek je kaput.
Půjčil jsem si od kamaráda jeho přední kolo se stejnou novou pneu a opět kolem šedesátky lehké vlnění, ale nad 190km/h se to rozvlní, že se to nedá udržet na silnici, což ty moje stejné ohoblované pneu nedělají, ty se ve 210 ani nehnou.
Měl jsem je na Varaderu a nebyl jsem z nich nadšenej. Najel jsem na nich 13tis. km vzorek uprostřed by byl ještě dobrý, ale po krajích skoro nic . Celkově jsem z nich měl pocit jak kdyby klouzaly. Měl jsem možnost se svézt na GS 1250 též obuty na Anakee Adv. a měl jsem z nich stejný pocit jako na varanu.
Teď jezdím na Pirelli Scorpion II ty jsou, co se týká přilnavosti, super. Drží jak přikovaný. Ale když jsem je obul tak kolem 60km/h lehké vlnění, čím víc najeto tím horší.
Teď mám na nich cca 11tis. km kolem té šedesátky nemůžu pustit řídítka jak se rozechvějou a vzorek je kaput.
Půjčil jsem si od kamaráda jeho přední kolo se stejnou novou pneu a opět kolem šedesátky lehké vlnění, ale nad 190km/h se to rozvlní, že se to nedá udržet na silnici, což ty moje stejné ohoblované pneu nedělají, ty se ve 210 ani nehnou.
Tak to bude stejný, jako u kamaráda na Varanu.. prostě mu nesedí..