xylem napsal:
rozhodne minimalne kazdy druhy servis, neni to nic sloziteho ani casove narocneho a jednoznacne se to vyplati a jsem presvedcenej o tom ze to ma byt v pravidelnych servisnich ukonech
zkratka to moc utesnili a neni to dobre
hm to nechci ani videt, jak muze vypadat kardan myho OSMILETYHO LCka :/
uz jsem si to napsal do pozadovanejch ukonu na servis.
...jeste, ze na nem nejezdim ...
hele ono to nemusi byt tak spatny, ono to vypada ze to ze zacatku mazali asi i nejak vic
ja mam 2014, najeto 100k a byl v nasobne lepsim stavu (sel rozebrat) nezli kamos 2017 a 40k najeto (rozebiral to 3dny, chemie, plameny, vsechno) ...
xylem napsal:
rozhodne minimalne kazdy druhy servis, neni to nic sloziteho ani casove narocneho a jednoznacne se to vyplati a jsem presvedcenej o tom ze to ma byt v pravidelnych servisnich ukonech
zkratka to moc utesnili a neni to dobre
hm to nechci ani videt, jak muze vypadat kardan myho OSMILETYHO LCka :/
uz jsem si to napsal do pozadovanejch ukonu na servis.
...jeste, ze na nem nejezdim ...
hele ono to nemusi byt tak spatny, ono to vypada ze to ze zacatku mazali asi i nejak vic
ja mam 2014, najeto 100k a byl v nasobne lepsim stavu (sel rozebrat) nezli kamos 2017 a 40k najeto (rozebiral to 3dny, chemie, plameny, vsechno) ...
Doma se mi válí koncák trvale spojen s kardanem z LC 2014, podle mého spíš záleží, jaká byla "směna", než na ročníku..
Ono to vyzerá tak, že ak je to utesnené moc dobre, manžeta sa v chlade scucne a kardan ju prederaví a natečie voda. Ak je to utesnené slabo, tiež natečie voda. Zatesniť treba tak "stredne"
Videl som nejaký scan zo servisného manuálu, nie je to tak, že sa má prilepiť iba tá strana manžety čo prilieha k ramenu?
Vie niekto poradiť, kde sa dá dostať k s. manualu na LC?
Upravil Tryskac dne 17.11.2021 19:30
xylem napsal:
ja mam novy koncovy prevod... mam na nem najeto asi 25 tisic.
Celkove 50k za 8 let.. z toho za poslednich 6 let temer nic.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2