Taky jsem nebyl spokojený s Navigatorem VI, co se týká navigace. Proto jsem hledal řešení. Originál držák na telefon od BMW problém neřeší, protože navigace je opět celkem o ničem, člověk si moc nepomůže proti navigatoru a ovládání funguje jen pro apku BMW. Nechtěl jsem přijít o data z motorky a ovládání na řidítkách. Jako nejlepší řešení mi z toho vyšel Wunderlinq. Mám na telefonu data z motorky, záznamy tras, na navigaci používám svoje oblíbené navigace (Waze, Mapy.cz, iGo) a funguje ovládání na řidítkách pro telefon jako takový, ne jen pro jednu apku.
Ma jeste nekdo nejake postrehy? Dle dokumentu a videi se mi reseni BMW drzaku libilo a byl jsem presvedceny, ze si ho poridim, ale kdyz ted ctu ohlasy tak presvedceni vyprchava. Nikdy jsem nemel origo BMW navigaci a vzdy jsem zil v tom, ze je to vlastne prebrandovany Garmin, se kterym zkusenosti mam z minula a byl jsem s nim relativne spokojeny.
Pravda je ta, ze jsem posledni dobou pouzival Mapy.cz, Waze, Google a pokud ozelim ovladani z riditek, o kterych pisete, ze funguje stejne jen v BMW aplikaci, pak mi vychazi lepe porizeni adapteru s podporou bezdratoveho nabojeni z AliExpresu...