To Kubrt:mám taky stejnou jako ty koukni na ní.Bohužel za cenu té nové adventure je 2x ta tvoje 1150 adv.Jinak jak pojedeš kolem Chlumce nad Cidlinou tak se stav na kafe máš to kousek a můžeš se tou adventůrou pokochat vegetuju tam o víkendech na chalupě
Bob přiložený následující obrázek:
Bob napsal:
To Kubrt:mám taky stejnou jako ty koukni na ní.Bohužel za cenu té nové adventure je 2x ta tvoje 1150 adv.Jinak jak pojedeš kolem Chlumce nad Cidlinou tak se stav na kafe máš to kousek a můžeš se tou adventůrou pokochat vegetuju tam o víkendech na chalupě
Milé rád se stavím a poslintám Ti ji zrovna tenhle vejkend vegetuju doma,Praha už mě nevolá Bych se Ti teda ozval,stejnak potřebuju di Bikers crownu pro plachtu na Ericha.V neděli bych se Ti eventuelně ozval
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bob napsal:
To Sixxcatokud si je chceš vyzkoušet mám skladem 1200 gs adventure (2008) 2 x 1150 adventure,příští týden bude 1200 gs normál 2005 můžeš si je projet zdarma pouze u mě oproti plnejm penězům a když plácneš s motorkou tím ji kupuješ
to je moc zjimava nabidka...kolik to je za tu 12ku adventuru? abych vubec tolik penez zchrastil...