prezi napsal:
mao ...můžeš sem dát pár detailnějších fotek prosím? ...zboku, zespodu
...původně jsem chtěl dát mlhovky na padáky, ale včil zvažuji, že bych se taky přidal...dík
jo to já taky, stejně nakonec skončím u 2 dálkových pod zobákem a 2 mlhovek na padácích, v noci to fakt svítí jak Jawa
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Mao,nechci objednat,ale jem zeptat,jak a k čemu máš ty držáky přidělaný? Mimochodem pěkná práce
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je to přišroubované dvěma šrouby, které zároveň drží "zobák".... Určitě se ptáš na to, jestli to ten "plast" unese.... Zatím bez problémů, ale otázka je co povolí, když s sebou zinkneš o zem.
Zajímalo by mě jak by svítili tyhle světla, sou za 250kč/kus a sou určeny na pracovní stroje nebo teréní vozy. Žárovka H3.Rozměr 10x10cm. Mimochodem mám r1100gs a vedle tachometru mám dvě pozice pro vypínač volný(jeden je nouzový blikač). Nevíte někdo jestli se dá ten vypínač někde sehnat případně za kolik? Nevim jestli sem se vyjádřil dobře,prostě bych chtěl vycvaknout tu záslepku a dát tam origo vypínač aby to vypadalo. Bastlit něco na přístrojovku nebo do něčeho nedejbože vrtat se mi nechce.
FRN přiložený následující obrázek:
to je pracovní světlo, má velkej rozptyl a krátkej dosvit.
Máme jich v práci spoustu na popelářskejch a kontejnerovejch autech kde svítí dozadu chlapcům na práci
No a rozhodně slušně oslňuje takže na motorku néé.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
FRN napsal:
Zajímalo by mě jak by svítili tyhle světla, sou za 250kč/kus a sou určeny na pracovní stroje nebo teréní vozy. Žárovka H3.Rozměr 10x10cm. Mimochodem mám r1100gs a vedle tachometru mám dvě pozice pro vypínač volný(jeden je nouzový blikač). Nevíte někdo jestli se dá ten vypínač někde sehnat případně za kolik? Nevim jestli sem se vyjádřil dobře,prostě bych chtěl vycvaknout tu záslepku a dát tam origo vypínač aby to vypadalo. Bastlit něco na přístrojovku nebo do něčeho nedejbože vrtat se mi nechce.
jo ten vypínač koupit jde, sám jsem si kupoval 2 v Autecu když vyprodávali ND, je jich několik druhů, jednostraný, oboustraný, s aretací, bez, s obrázkem, bez obrázku ... každopádně ten nejlevnější byl asi za 600 a ten 2 polohový za 1400
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Takže by se daly udělat nějaké ty držáky z duralu....tož kdo závazně bude chtít, tak mi napište prosím co nejdřív osobní vzkaz a domluvíme podrobnosti.