Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Nehoda v zahranici- tak ja uz taky !!!
ant
Přidané 03.06.2009 11:43

Registrace: 30.06.08
ja mel nehodu v italii, autem, nezastavil mi na stopce..dojel jsem domu i s vrakem a z me pojistky se spoluucasti jsem to nakonec nechal opravit a ceska poj si to "vyridila s tou italskou"
v pripade pov.ruceni mam zaplacenou asistenci + par kamosu s dodavkou u hranic.chece to dobre nafotit + papir od policie a pevne nervy ale jde to !! nenech se odbyt,hlavne ze jsi ok.
WILL RACE FOR FOOD

milanosor
Přidané 03.06.2009 13:38

Registrace: 30.12.08
Uz na tom pracuji se zastupitelskou spolecnosti toho Vinika z Belgie.Snad s nema bude lepsi komunikace nez s Belbickou stranou.Drzte pesti, protoze uz jen ty nervy, to je necostress

milanosor
Přidané 20.08.2009 23:33

Chlapi, po 3 mesicich se chci zeptat na vas nazor.Muj pripad se nehnul ani o pid kupredu*pissed*. Pojistovna mi neni schopna zdeli, kde je motorka, zda-li je skoda vycislena, bude-li se opravovat nebo proplacet. Vlastne od nehody nevim budec nic.Ctvrt roku v haji a ja mam jen car papiru a tot vse. Stale musim platit povine ruceni, protoze jsem vlastnik vozidla...... Myslite, ze ma cenu, do tohodle kolobehu zapojit pravnika?Dalsich x desitek tisic. Hne se to nekam? Nedokazu odhadnout, co se bude dit!!! Jestli mi za rok reknou, prijedte si pro motorku, mate ji opravenou, tak me jebne.Ale to je jeste ta lepsi varianta. Mozna se uz nikdo ani neozve. Co myslite???helpless

Slavek
Přidané 20.08.2009 23:41

Registrace: 14.04.08
desitek tisic asi ne ... spis nekolik tisic ... urcite to chce zapojit nekoho kdo se vyzna a je schopen to vyjednat ...

jsou chvile kdy usetrena petikoruna stoji dost penez ...

slavekm.spaces.live.com
bystricke
Přidané 20.08.2009 23:48

Registrace: 04.11.07
právě proto si platím ročně DAS,stojí to litr na moto a věřím tomu že se něco bude dítpray
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
milanosor
Přidané 21.08.2009 11:17

Na DAS jsem slysel pozitivni ohlasy ale taky negativni. Ne kazdy tak je uplne fundovanym odbornikem pres pravo. Problem je v tom, ze Cesky zastupce by rad neco resil, ale Belgie se proste k nicemu nema*pissed*

milanosor
Přidané 13.12.2009 21:40

Tak panove, abych shrnul muj dlouhodoby a prakticky nedoresitelny problem a to: Nehodu v Belgii ( na Suzuki SV 650 ). Po dlouhem pul roce ( opravdu vice jak 6 mesicu ) preposilani korespondence, urgonani, tazani,telefonovani.... jsem dostal, pres Ceske zastupce, vyjadreni k me nehode.

Ptal jsem se tak dlouho...... a porad nic.Nikoho nezajimalo, ze zavratne nabiha parkovne v servise a nikdo mi nebyl schopny rict, zda se bude opravovat nebo ne. Tak jsem se rozhodl pro radikalni reseni. Jel jsem si osobne pro vrak do Belgie. Zaplatil cca 12tis Kč na parkovnem a na otocku ji vezl zpet. Vsechny vydaje ( ubytovani v den nehody,telefonaty,parkovne, odtah... ) jsem pospal k proplaceni pojistovne a svete div se, neproplatili mi prakticky nic!!!! Divite se??? Ja ani ne. Shock

Oduvodneni pojistovny proc neplatit:

Ubytovani: I kdyby se nehoda nestala, stejnak bych nekde musel prespat .
Telefoni ucet: Neumoznoje proplatit z Belgickeho zakona
Parkovne (90dni): Nebylo prece nutne motorku tam tak dlouho nechavat ( a to jsem psal kazdy tyden urgujici emaily o stavu situace a pokracovani postupu a nikdo nic )
Odvoz do CR . Samoze o tom se neda ani bavit, ze by to propatili.

Takze suma sumarum. Naklady v ramci nehody cca 25tis Kč. Z toho proplaceno cca 5500Kč. Ztrata na prodejni cene motorky v planovany cas prodeje a nynejsim cenam cca 15tis Kč.Skoda vycislena jako totalni a ja mam doma vrak.No a doba vyrizovani, pul roku.... A tech nervu

Takze vsem co nemaji havarijku, ale jen PR.Vrele bych doporucoval, priplatte si alespon nejake nadstandartni sluzby v ramci nehody nebo poruchy. Par stovek se vam v takvoem pripade vrati a mate aspon nejakou oporu.
Upravil milanosor dne 14.12.2009 00:31

glock7
Přidané 13.12.2009 21:55

Registrace: 25.07.08
To poteší...Shock Zisťoval som čo by stála HP na 1150 GS....niečo cez 680,-€ ročne. Skúsim sa popozerať po inej možnosti, neverím že z toho množstva produktov rôznich poisťovní sa nenájde niečo čo by okrem poistenia osoby zahrňalo aj poistenie vozidla.
Glock-plastik fantastik :-)

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 79
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.13 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI