MALI napsal:
To Emilio: Ten nápis GS by asi šel samo taky ve žlutý. Ten Tvůj znak by se mi líbil ve žlutý samotnej na černym triku. Jinak u mě vede mikina s mym návrhem č. 3
To Maris: Tak do ní půjdem spolu, i když ty bys asi potřeboval místo červený žlutou aby Ti to šlo k motorce
TOLI napsal:
Zdravím všechny a zajímalo by mě jaký by byl zájem o takovýhle mikiny nebo trička-jedná se o hrubý nástin toho jak by to mělo vypadat.V případě že bude zájem nechám vyrobit.Ceny jsou kolem 600kč za mikiny a 300kč za triko.(triko možná levnější nevím to přesně).
Nepište mi zprávy stačí když tady napíšete to by se mi líbilo a podle zájmu bych pak založil v inzerci nový vlákno.
Možnost volit mezi tričkem,mikinou,mikinou s kapucí a různé barvy.
ja se taky pripojim, libi se mi to, kdyz tam bude napis BMW GS atd.
jen nevim jestli obleceni s logem BMW muzes jen tak klidne vyrobit, prodavat a nabizet.... Me to je jedno ja si to koupim rad. Ale aby nekdo nedelal problemy, existuje rada orginal BMW obleceni.... ale treba vidim problem tam kde vubec neni.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
To Emilio: Trenýrky jsou luxusní, ale potřeboval bych trochu větší Kde se to dá koupit
To Adventure 73: ty mikiny jsou převzatý z Ebay a origo určitě nejsou. Stejně bych to viděl vyrobit bez toho loga BMW a pak ať si ho tam každej našije - asi to bude i o dost levnější. Uvidíme co zjistí TOLI
Emilio:Tak velkej meloun nenarostl, abych z něho měl trencle. Jinak, ta grafika by měla být utvořena tak, aby to nevypadalo, že ten motor chcípl na něčím pupku. Aby se mi holky nesmály.
Takže jako finálku bych viděl tohle.Znak bmw bude formou nášivky.Až budu mít ińformaci že to takhle udělají a za kolik tak to hodim do inzerce.
toli přiložený následující obrázek:
A koukal jsi ještě do sekce 1150 - co navrhnul David_BO za motor? Kdyby byl trochu menší, tak by se mi taky líbil. Jinak nedáš to R 1200 gs nad motor Doufám, že to ode mě nebereš jako příliš velký rejpání
Tak a ještě tady máme poslední návrh, kdy motor nakreslil David_BO. Nevim teda jestli už neni pozdě nebo v jaký je to fázi
MALI přiložený následující obrázek: