Ja mel nejakou takovou ideu - ale nejsem moc zrucny kreslir. Mozna by se to libilo i klukum z fora o dvanactkach, rekl bych, ze silueta boxeru je univerzalni, osobne se mi to libi vic nez cely rozkresleny motor jak to mel Mali na svojem navrhu (ze ktereho jsem mimochodem prachsproste vychazel )
David_BO přiložený následující obrázek:
[35.78Kb]
Upravil David_BO dne 04.06.2009 10:22
David - Brno, 1150 GS.
teoreticky, kdyby se na predni strane upustilo od napisu, a dal tam treba jenom napis GS, tak je to univerzalni mikina pro majitele 1100, 1150 i 1200.
bystricke napsal:
až na ten velký znak na zádechdobrýta adventůre mikina do toho bych šel ,pokud můžu,mám jen obyč.GS
Hele,v tom obyč GS by nebyl problém,můžeš si tam dát prakticky jakoukoliv fotku,potažmo obrázek.Ale myslím že bude lepší nechat si udělat mikinu přes kluky tady.Byl by jsi sám a přes tu moji kámošku by tě to vyšlo dráž,než tady,kde se to bude asi objednávat hromadně.Jinak není problém.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Však si myslím,že kdyby se zde obecenstvo rozhoupalo třeba k té verzi s tím motorem,jak udělal David_BO,tak by pak už neměl být problém udělat tam nápis 1100 nebo 1150.GS bych zachoval.Je to tradice
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
...no chlapi, uááá ...motor, nebo motorka přes celý hrudník, půlmetrový znak na záda a nápis Adventure na obou rukávech teda fakt nemusím
...já bych dal přednost něčemu decentnějšímu ...moje představa je malý (nějakých 5cm) BMW znak na levé prso třeba s webovkama www.bmwgs.cz a na záda (na lopatky) třeba ten motor
...ale jak se říká "tisíc lidí - tisíc chutí" ...jen kvůli mě to dělat nemusíte
To David_BO: Ten motor si udělal pěknej - líbil by se mi asi víc než ten rozkreslenej, ale určitě bych ho chtěl menší, než je na tom návrhu. Jinak pěkný
no, motor neni problem samozrejme zmensit. kreslil jsem to ve photoshopu, nic jineho neumim. Kazdopadne si myslim, ze v te reklamce jsou schopni odhadnout, aby ten potisk nevychazel pres cely obvod tela, ale aby na prumerne tlustem (v mem pripade asi nadprumerne tlustem) clovekovi byl videt.
nemam tady ted ani ten program, ani ty navrhy, zustalo to v praci, ale casem muzu tu siluetu zmensit a hodit sem nahled aby bylo videt...
Upravil David_BO dne 05.06.2009 08:09
David - Brno, 1150 GS.
prezi napsal:
...no chlapi, uááá ...motor, nebo motorka přes celý hrudník, půlmetrový znak na záda a nápis Adventure na obou rukávech teda fakt nemusím
...já bych dal přednost něčemu decentnějšímu ...moje představa je malý (nějakých 5cm) BMW znak na levé prso třeba s webovkama www.bmwgs.cz a na záda (na lopatky) třeba ten motor
Tak tohle přesně sem měl na mysli o pár příspěvků výš
kačeR1100GS
T-Diesel napsal:
Ja bych taky hlasoval pro neco jednodussiho
a moc moc moc bych se primlouval, kdyby ten znak - vrtule BMW at uz na rukavu nebo na hrudi byla vysivka
výšivka by byla super,ale je to finančně někde trošku jinde... Do toho bych taky šel,to je nesmrtelná alternativa...
no me kdyby byl nekdo schopen vyrobit tu vysivku na rukav a dopredu (nebo dozadu) jednoduchy napis BMW GS tak bych asi nevahal, byt by byla cena vyssi
mam rad proste jednouche a stylove ciste reseni
udelal jsem pro Maliho jeste variantu se zmensenym motorem. I kdyz to podle reakci tady nevypada, ze by si to nekdo poridil s napisem 1150, me se to libi - pokud se pro to rozhodnou ve foru z 1200, tak si to snad poridim i s jinou kubaturou nez jakou sedlam :-)
Rybiz> tak to jsme zatim dva. Toli by sem mohl napsat, od kolika kusu se to vyplati vyrabet... ja bych si klidne vzal dva - podle toho posledniho navrhu (bmw logo pocitam ze se nebude tisknout ale koupi se zvlast nasivka).
David - Brno, 1150 GS.