Kojot napsal:
Hele a jak na tohle nasedáš/sesedáš? Nohu přes tohle nepřehodim a rvát ji přes sedlo řidiče, je podle mne vopruz.
Nebo lezeš tak že na policajtovi stojíš na stupačce a tak přehodíš nohu?
Hele jsem zkrácenej a neohebnej ale ani v přilepený kožený kombinéze s tím nemám problém . Motorka je na bočáku - řídítka si otevřu co nejvíc do prava a koleno dám nad sedlo .. a sem tam - takhle to alespoň fungovalo u tý taška napříč .. ta podelně je trochu blíž a asi bude i vyšší - to budu muset ještě vyzkoušet :-)
Tak jsem po přečtení diskuze nelenil a změřil 2x 50L Grave a mají na šířku 96,5cm s víkama. To je zhruba i přes řidítka s blastrama.
Než něco šmodrchat a hlídat, asi bych těch 10cm obětoval svému pohodlí.
Šířka kufrů mě za 18let ježdění na téhle kombinaci nikde neomezovala.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Tak jsem po přečtení diskuze nelenil a změřil 2x 50L Grave a mají na šířku 96,5cm s víkama. To je zhruba i přes řidítka s blastrama.
Než něco šmodrchat a hlídat, asi bych těch 10cm obětoval svému pohodlí.
Šířka kufrů mě za 18let ježdění na téhle kombinaci nikde neomezovala.
Já mám zafixováno že origo řidítka mají 91cm, když připočtu něco na blástry jsou trochu vydutý do strany řekněme 93cm. A víc to není, neb bez kufrů projedu brankou co mám 98cm k baráku. Když dám kufry nevejdu se. Originály mají na šířku 100 - 101cm.
Ja som pri výbere kufrov išiel práve cez rozmery. 92 mali rajdy a toľko isto vyšli 32+38l Hepco&Becker Alu Stadart (zmrzliňáky), tým som mal vpredu mierku kade sa ešte zmestim. Ak teda tak potrebuješ rolku, určite je lepsie ak ideš sám ju dať pozdĺžne aj kvôli vireniu vzduchu a je to super operadlo na dlhé trasy