Ať nezakládám nové vlákno; neválí se někomu z Vás doma NEFUNKČNÍ startér? Buď bych ho koupil nebo si ho jen půjčil. Potřeboval bych na svém udělat "generálku" a tenhle bych použil jako "mezikus", aby to šlo na místě přehodit a nemusel bych tam nechávat celou motorku...
pavlik5 napsal:
Ať nezakládám nové vlákno; neválí se někomu z Vás doma NEFUNKČNÍ startér? Buď bych ho koupil nebo si ho jen půjčil. Potřeboval bych na svém udělat "generálku" a tenhle bych použil jako "mezikus", aby to šlo na místě přehodit a nemusel bych tam nechávat celou motorku...
Pajo, na generalku se vys.er a kup novej. Stoji hovno a budeš mit klid...
Upravil Kubrt dne 03.10.2023 17:31
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tohlehttps://www.start...432635-12v by Tě mělo uspokojit. Kubrt má pravdu, když budeš repasovat, tak se dostaneš na podobnou částku...
Lítám pomalu a nízko..
Nebudu zakládat nové téma.
MOtorka mi jedno krásné ráno nenastartovala.
myslel jsem si že je to baterkou ... nová bat. výsledek stejný.
Pročetl jsem téma a koupil nový od Janoty (viz příspěvek od @monsery) - klobouček dolu, protože jeden den jsem objednal a druhej už na mne zvonilo PPL.
výměna jednoduichá ... když si člověk zaizoluje dráty tak si ani jiskřičku nehodí
Přístup ke spodnímu šroubu pokud to montujete na zemi je dost na ... prostoru asi jako v hodinkách. Takže výměnu zvládne každý.
tak a teď když jsem se pochváli tak dotaz.
Má smysl ten starý repasovat? nebo nechtěl by ho někdo? cca 2 měsíce zpět jsem se se Servisákem měnil celý pastorek. takž je tak na půl opravený
jelikož točí tak problém nebude ve vinutí ale spíš v magnetech?
tak bych ho nechal za nějaké drobné, pokud by byl zájem
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Radši si to ověř, ale mohl by ti tam pasovat startér AS-PL S3035 za max. 1200,-. Jsou to Poláci a z jejich výrobní linky se expeduje Valeo. V zimě jsem od AS-PL koupil nový kus na 12ku a mám s ním najeto přes 2000km bez jediného problému. Vyšlo mě to na polovic repase Valea. Samozřejmě, až čas ukáže, ale v tuto chvíli jsem spokojen.
Geckar přiložený následující obrázek:
[240.65Kb]
Kdo nikdy nestrčil prst do "medvědího hovna", ten jako by nežil