No třeba se tam sejdem. Klášter je pěknej a odmaštovna je hned vedle. Je z ní na něj výhled
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ahoj, pročetl jsem si záměr udělat samostatný odkaz se souřadnicema a trasama. Škoda, že to nikde nikdo nedotáhl. Hledal jsem marně na webu nějaký odkaz z kterého by šlo čerpat. Myslím projeté trasy, body,stopy , daný dohromady a třeba roztříděný podle toho kdo co jezdí . Silnici, terén, atd.
Jestli někdo ví o nějakým podobným odkazu, prosí m o adresu. Díky
zzipo napsal:
Ahoj, pročetl jsem si záměr udělat samostatný odkaz se souřadnicema a trasama. Škoda, že to nikde nikdo nedotáhl. Hledal jsem marně na webu nějaký odkaz z kterého by šlo čerpat. Myslím projeté trasy, body,stopy , daný dohromady a třeba roztříděný podle toho kdo co jezdí . Silnici, terén, atd.
Jestli někdo ví o nějakým podobným odkazu, prosí m o adresu. Díky
Mám to rozdělaný, ale znáš to. Není čas to dotáhnout do konce. Snad se to teď trochu zlepší.
Pepa BMW R80GS
tak kdyby chtěl ,třeba spravovatel tohoto webu, se dát do díla, o kterém tu byla řeč, na shromažďování zajímavých bodů a tras, dávám podnět dle
http://www.trophyteam.eu/2008maroko/trasa.htm
záložka Garmin soubor projetých tras.
Upravil zzipo dne 23.01.2008 07:42
Cycli napsal:
No třeba se tam sejdem. Klášter je pěknej a odmaštovna je hned vedle. Je z ní na něj výhled
A máš šanci spatřit i místního opata, což je nefalšovaný agent StB! Ignác Kramár - http://www.upn.gov.sk/regpro/zobraz.php?kniha=80&strana=77&zaznam=74463
Upravil Tom dne 12.03.2008 12:54
Zkoušel jsem přidat bod a nejde mě to. Pak jsem zkusil fotku k již existujícímu bodu a taky mě to nejde. Nevím. Asi to je rozbitý.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Zkoušel jsem přidat bod a nejde mě to. Pak jsem zkusil fotku k již existujícímu bodu a taky mě to nejde. Nevím. Asi to je rozbitý.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi