Sniper napsal:
Pokud by někdo měl zájem tak budu mít v chatce minimálně 2 místa volná jediná podmínka je Nechrápat
Tak to budeš muset pohledat někde u školky spolubydlící
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Předběžně bych prosil dvě místa do noclehárny na pátek.
Děkuji!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Omlouvám se, ale budu služebně pryč
prosím tedy o zrušení rezervace a tím i uvolňuji celou elektro chatku
ještě dneska jsem to zkoušel ukecat, na jinný termín ale bohužel to nevyšlo :-/
letos mě ty akce míjejí jedna za druhou
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Zdar Rudo,
přihrčíme s Martou a vezmem si stan.
Ještě nevím, jestli až do neděle, ale pa/so budem.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tvl, to je fakt neskutečný ... v ledničce na motosraz Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bob napsal:
U mě je jedno místo taky volné lux.apartmán,nechrápající + neprdící spolubydlící
Bobe, to aby kompenzoval moje zvuky ze spaní ?
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mr GS napsal:
Tvl, to je fakt neskutečný ... v ledničce na motosraz
To je asi na me, vid? Do stanu me nikdo nedostane, takze pokud je to mozny, tak si privezu chatku na kolech a s Vama tam pojezdim na moto. Pokud ne, tak staci rict….
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Petře vždyť je to jedno. Ať si každej dělá po svým . Asi to řeší aby měl kde spát a spát ve svým a ne že by tam nedojel. Ale to ty víš. Naposledy tam bylo taky pár lidí s obytnými auty , každej podle sebe ,třeba ten obytnak je taky Adventura .
Mr GS napsal:
GS adventure.... a už sto km od práglu to musíš tahat na vleku za zkur.venou bílou krabicí...
YouTube Video
????????????????.. To uz i tady se najdou tyhle zbytecny zvasty? Logicky pokud ridim obytnak abych mel kde spat, tak nedokazu ridit zaroven motorku.. A dodatek.. neni ani bilej a ani zkurvenej… Na fotce vidis “bilou zkurvenou krabici”… prosim, dovol mi to….
motif přiložený následující obrázek:
Taky přijedu obytňákem když už ho mám, jen nevím jestli se tam dostanu.
A nikdo mě ledničkou přece neurazí, protože je to náhodou docela vtipné a mě to pobavilo.
mahomaho přiložený následující obrázek:
[54.88Kb]
Upravil mahomaho dne 21.09.2022 09:45
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
mahomaho napsal:
Taky přijedu obytňákem když už ho mám, jen nevím jestli se tam dostanu.
A nikdo mě ledničkou přece neurazí, protože je to náhodou docela vtipné a mě to pobavilo.
Doufám, že tam budeš mít dost místa, hodil bych si k tobě Bobše. Nějak mu nesvědčí deštivé počasí, občas nechce startovat :-)
Mr GS napsal:
GS adventure.... a už sto km od práglu to musíš tahat na vleku za zkur.venou bílou krabicí...
Péťo, není to náhodou jedno? Každej není takovej magor jako ty a nebo občas i já, že jede po ose na konec Evropy. Některý si chtěj užít jen "na fleku". No a co?
Upřímně, kdyby mě doprovázel takovej obytňák, nemusel bych řešit přespávání každej den. A na stany už jsem starej a pohodlnej. Letos to v Itálii, Rakousku, Rumunsku, Bulharsku byla bída. Na Slováči tak poloviční, ale taky bída. Hospody zavřený, penziony zavřený.......zlatej obytňák. Jen sehnat dobrovolníka, co by dorovázel a hlavně "za svoje"
Upravil Medik dne 21.09.2022 10:29