Ahoj Stando,
loni to bylo přesně takový v Rumunsku. 11 km za 5 hodin. Pořád jsme jen tahali a zvedali kolegu s TDM 850. Doufám, že letos to projedeme společně bez takového bláta......
Už se těším.
Ahoj Denis.
Deny přiložený následující obrázek:
[187.6Kb]
Upravil Deny dne 08.06.2009 21:34
Pomatenost, zvaná BMW.
Advik napsal:
Ne není, je lepší si ji užít, nikdy nevíš, kdy Ti ji sešrotuje nějaký neohleduplný řidič. Je to ENDURO ne choper nebo silnice. Ta moje předchozí R1200GS ADV 07 vydržela 70 tis. takového zacházení, jetá převážně v offroadu a každou chvíli po zadním. Nikdy nic neodešlo, kardan se nikdy nedělal. Je to super motorka.
ŠKODA je když nová motorka leží jen v garáži celé léta nejetá, to je ŠKODA.
tak ja myslim, ze to je v prvni rade univerzalni motorka, take se tomu rika cestovni enduro, ze?
Kde je konkretni GSo vic doma se muzeme nicmene dohadovat... myslim, ze je bez debat, ze ji docela rasis... ale ja zaroven rozhodne ocenuju, ze nestoji v garazi.
Jinak normalni silnicni motorku povazuju pro kochani se ceskou krajinou s dirama v silnicich jak po ostrelovani Sarajeva spise nevhodnou....
btw: ty mas nalitano okolo 1mil km? a kolik jsi mel vaznejch bouracek? U mne to soucasnym tempem.. a to jsem nebyl skoro nikde za kopeckama zacina vychazet na asi 35 tisic za rok... zacinam mit docela strach.
Upravil hicks dne 08.06.2009 23:27
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já to měl o fous v pátek:
za zatáčkou rozzuřená Ávie s "cikánem" za volantem v prostředku silnice, no spíš víc vlevo - tak brzdy a co nejvíc ke kraji, pravý zrcátko pryč o strom u silnice a levý o Ávii.... Fááákt hustohustý - fotodokumentaci nemám.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Já to měl o fous v pátek:
za zatáčkou rozzuřená Ávie s "cikánem" za volantem v prostředku silnice, no spíš víc vlevo - tak brzdy a co nejvíc ke kraji, pravý zrcátko pryč o strom u silnice a levý o Ávii.... Fááákt hustohustý - fotodokumentaci nemám.
na motorádu nebo v aute?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Naštěstí v autě, na motorce by mě taková situace asi okradla o válce a řídítka.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Advik napsal:
Ne není, je lepší si ji užít, nikdy nevíš, kdy Ti ji sešrotuje nějaký neohleduplný řidič. Je to ENDURO ne choper nebo silnice. Ta moje předchozí R1200GS ADV 07 vydržela 70 tis. takového zacházení, jetá převážně v offroadu a každou chvíli po zadním. Nikdy nic neodešlo, kardan se nikdy nedělal. Je to super motorka.
ŠKODA je když nová motorka leží jen v garáži celé léta nejetá, to je ŠKODA.