kim napsal:
Já na tvém místě bych změnil profilovku na těch motorkářích .Pokud trochu někdo bude hledat a uvidí to tak by si mohl říct ,,no jestli se k ní choval takto... "
PS: s tím Babišem jsi to taky trefil na hlavičku -akorát si odradíš potenciálního kupce který ho volí . Halt obchodník se pozná
Chápu. Nicméně profilovku měnit nebudu neb jsem na ni pyšen (první enduro výlet 12km za 4 hodiny = rumunsko = bloudění, strhané silnice, málem uloven psem....). A taky doufám, že každý kdo k ní přijde bude vědět, že takhle ležela taky (není to ona). Je to enduro na 270mm zdvizích! Ono je to na ní upřímně řečeno znát.
Taky tam mám prolink na motorkáře tak snad to není tak, že to zastírám.
Jestli někoho tak popudí fórek o Babišovi (světe div se já ho v některých věcech respektuju, část rodiny ho volí, co nadělám), tak ať ke mě fakt radši ani nejezdí .
"Musíš za svou pravdou stát" jak zpívali kvinteti. Vzhledem k tomu, že se snažím dostat svého vepře na váhu cca v mezích 160-170 kg, tak nemám zájem, ale zároveň tě obdivuji proto, že jsi challenge nezprznil nějaký rallye kitem.
tak napis svoji predstavu o ceně (PM, ale jeste lip zavolej), jediny co nesnesu je SMS bez pozdravu a v ni nabidka stylu “za 90 te toho zbavim”
pripadne na Bazosi je v Olmiku jedna za kilo…
Mě překvapuje že to nikdo nechce, já kdybych teď nekoupil tu 100GS tak pravděpodobně by mě to zlákalo.. A o ceně bych nediskutoval..
Over than 250k km on BMW GS bikes