bmwgsa napsal:
ok,
já vyměnil konektor na kabelovém svazku na motorce a šup rovnou do světla..
No vidíš, ja som to urobil opačne, káblovy zvazok na moto ostal neporušený a výsledok je ten istý. To pre prípad, aby tam bez zásahu mohli ísť povodné H11 svetlá.
Zdarec, kde jsi sehnal tu "samici"? Řeším ten samý problém, chci jina přídavná světla a nechci stříhat origo konektor co jde do H11.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
ustrihni to. sou to dratyk mlhovkam, neres to budes tam mit 10 spoju a pak to bude blbnout. pajka smrstovaci buzirka a nazdar
... servis a diagnostika BMW Motorrad
bmwgsa napsal:
ok,
já vyměnil konektor na kabelovém svazku na motorce a šup rovnou do světla..
No vidíš, ja som to urobil opačne, káblovy zvazok na moto ostal neporušený a výsledok je ten istý. To pre prípad, aby tam bez zásahu mohli ísť povodné H11 svetlá.
Zdarec, kde jsi sehnal tu "samici"? Řeším ten samý problém, chci jina přídavná světla a nechci stříhat origo konektor co jde do H11.
Daj do gúglu Zásuvka H11 a vyskočí ti tam niekoľko ponúk, ale aj servisák má recht ....
OK. Ještě jeden dotaz, pokud na kabeláž zapojim například tyhle světla https://m-style.c...led-svetla s nižším odběrem bude to fungovat na originální ovladač na řídítkach? 40w oproti 110w.Eletrice vůbec nehovim, proto tato otázka
Kuba89 napsal:
OK. Ještě jeden dotaz, pokud na kabeláž zapojim například tyhle světla https://m-style.c...led-svetla s nižším odběrem bude to fungovat na originální ovladač na řídítkach? 40w oproti 110w.Eletrice vůbec nehovim, proto tato otázka
Obráceně by to taky fungovalo, ale hrozilo by ti třeba, že by se dráty, vypínač přehřál s zapekly do sebe, ale jen v tom případě, že by to nebylo na to dimenzované. Jako kdyby jsi měď 2,5 vyměnil za 1,5 v zásuvce, tak by ti to mohlo začít hořet.
Ale proč kupovat mlhovky? Není lepší si tam dát světla co ti budou svítit pořádně večer a ve dne přisvětlovat, aby ve dne byly víc světelných bodů na tvoji motorce, kvůli lepšímu odhadu (aby lidské oko, umělo lepší vnímat, jak se motorka přibližuje)?
Podle mě mlhovka dobrá na den, že to je rozsvícené viz. výše, ale večer je vidět kulové.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Díky.Odkazxbyl jako pouze jako příklad. Čekám až vyleze toto https://www.lskel...p298082132, na předchozí motorce jsem od nich světla měl a pecka, jenže kluci si dávají na čas. do ty doby to budu muset vyřešit nějakou alternativou,za tmy geesa svítí opravdu blbě vč origo mlhovek.
Nevím proč se tomu říká mlhovka, když už umístění, je úplně mimo mísu. A mlhu to určitě neprosvítí
Používám to kvůli bezpečnosti, viz výše jak jsem psal. A je mi úplně u zadele, jak tu někdo píše, že lidi jezdí s kufry a s rozsvícenými světly od mlhovek a že si tak připadají cool...h ovno. Mám to prostě kvůli tomu a kufry mám na to, že v tom něco vozím (auto taky není stále plně naloženo a nikdo to nekomentuje) a též, nedej bože by to mělo spadnout na mě. Horší je to v terénu, když si člověk šlápne a noha jde dozadu, takže se potká s kufrem a ....
Já teď přemýšlím, zda jít do Denali D4 nebo D7 a koupit k tomu CANSMART CONTROLLER.
Upravil John_Ice dne 21.03.2023 09:02
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011