No ja jsem tam dal oxford, protoze je to podle me chytrejsi vyhrivani nez puvodni a jsem naprosto spokojen. Ovladani mam na stejnem miste jako origo. Jsou tam 4 intenzity tepla odlisene barevnymi kontrolkami a vyvod je samozrejme venkem
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
[224.23Kb]
Upravil Rhinoceros dne 08.02.2010 19:22
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Rhinoceros napsal(a):
No ja jsem tam dal oxford, protoze je to podle me chytrejsi vyhrivani nez puvodni a jsem naprosto spokojen. Ovladani mam na stejnem miste jako origo. Jsou tam 4 intenzity tepla odlisene barevnymi kontrolkami a vyvod je samozrejme venkem
To je hezky. Moc se mi to libi. Kde si tohle poridil? dik
MartasUSA napsal(a):
No koupil jsem to na eBay, ale maji to skoro v kazdym internet shopu s motodoplnkama. Vyhrivani se samo vypne kdyz klesne napeti pod 11,5V, takze kdyz je nechas zapnuty, nic se nedeje.
xhackerm napsal(a):
2 Rhinoceros: A jak je to tam s gripama? Podle obrázků se mi zdá, že nejsou výměné... Co když se ošmatají, co pak?
No nez se ti tyhle gripy osmataji, tak budes mit fousy az na zem Ja je sice koupil na Dakara novy, ale na KLE jsem dal ty samy jety od manika, co mi tvrdil, ze na nich najezdil jenom asi 30 000km a kdyby nebyly vysisovany od slunicka, tak bych je od sebe skoro nerozeznal. No a az se ti prece jenom jednou osmataji, tak je vymenis cele. Daji se koupit jednotlive bez regulatoru teploty za podstatne mensi penis.
MartasUSA napsal(a):
No koupil jsem to na eBay, ale maji to skoro v kazdym internet shopu s motodoplnkama. Vyhrivani se samo vypne kdyz klesne napeti pod 11,5V, takze kdyz je nechas zapnuty, nic se nedeje.
Nasadil si to v pohode na plyn? Vim ze riditka jsou 7/8" a plyn je 1" . A jaka je to znacka, ty tvoje? Libi se mi to ovladani. Ja uz mam vytapeni s fabriky ale uz jsem se v tom hrabal hodnekrat a nebavy me porad letovat ty pidi dratky. Tyhle sundas raz dva. dik
MartasUSA napsal(a):
Nasadil si to v pohode na plyn? Vim ze riditka jsou 7/8" a plyn je 1" . A jaka je to znacka, ty tvoje? Libi se mi to ovladani. Ja uz mam vytapeni s fabriky ale uz jsem se v tom hrabal hodnekrat a nebavy me porad letovat ty pidi dratky. Tyhle sundas raz dva. dik
2 xhackerm: V praxi to funguje tak, ze zmacknes cudlik, nastavis si teplotu a tim, jak to hreje, te tolik nezebou ruce. Jinak Oxfordy jsou hodne teply. Na maximum hrejou pres 50 C a to te az nekdy skoro pali. (treba hlavne v lete )
Nebal bych se jich a sel do nich. Ovladani je vodotesny. Kabely, ktery k tomu dodavaji jsou dlouhy asi kilometr, protoze pocitaji s tim, ze budeme mit baterky pod sedlem, ale to se dost pletou co? Takze zkratit na patricnou delku a pres pojistku je soupnout rovnou na baterku a finito.
2 Martas USA: Nasadil jsem je uplne v pohode. Sly tam jak p...l na hrnec. Jenom jsem trochu srazil pilnikem hranky u toho plastovyho otocnyho plynovyho blazince, pomazal lepidlem aby se neprotacely a nastavil je rychle nez lep zaschne do pozice, ve ktery jsem si pral, aby zustaly. Ovladani jsem pridelal do prostredka, kde nicemu nevadi a kontrolky me v noci zbytecne neoslnuji, ale odrazi se mi lehoucce v plexi, takze poznam, jakej tam mam zarazenej kvalt
Rhinoceros napsal(a):
...pres pojistku je soupnout rovnou na baterku a finito.
Promiň, ale takovouhle úpravu-čuňárnu bych si nikdy u motorky nedovolil udělat, natož ji ještě doporučovat druhým.
Proč? Až od motorky odejdeš a zapomeneš to vypnout nebo až Ti to nějaký filuta zapne, tak to pak teprve bude "finito" :-)
Aha, už to vidím, Rhinoceros, Odesláno 08.02.2010 18:31. a těch 11,5 V pod zátěží by snad nemělo baterce výrazně ublížit. Takže omluva :-)
Oxfordy mám taky ale jen z toho důvodu, že mají kabely vyvedené ven a ty čudle z originálu praskaly přesně v tom zeslabeném místě a už mě to přestalo bavit to pořád měnit. Navíc to vždycky urvalo kabely tak, že se to zkratovalo. Napájení jsem použil pochopitelně spínané relátkem tak, aby to vyhřívalo jen když běží motor. Hlavní problém těch heftů je větší průměr - při ježdění offroad z toho mnohem víc bolí prsty. Někdo s větší rukou asi nebude mít problémy ale proti originálům to je horší.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...