na 11ku už toho moc není, nicméně Storm (výše zmiňovaný je za pár korun nerezová pohoda, narozdíl od Dominatoru homologovaný, splní účel, ničím neurazí a zní dobře), GPR má taky něco, pak případně ten Remus, ale upřímně to už bych raděj vzal totho Storma a k tomu sadu nových gum raděj za ty love- umím všecky z nich.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Děkuji všem za názory, podněty a nabídky. Došel jsem k závěru, že bych nejradši ten Remus nebo Leo Vince, samozřejmě nějakou bazarovku, kdyby třeba někdo prodával moto a chtěl se ho při té příležitosti zbavit a moto prodat s origo výfukem.
Mám titanový gpr nechám ho za 9. Koupil sem ho na druhou 1100 ale nakonec si to rozmyslel protože ju nechávám origo.ma 29000km...
Na druhé 1100 mám ten remus...
Kupredu spatki ni krok...
Nee tento je už nějaký moderní.kdyztak ho o víkendu vyfotím.uz su doma na gauči s civavou. a zítra jedu do nemocnice do pátku.stal tuším 11500 přesně už nevím je v regale 3 roky.
Ten cobra nevím,nevím...kamos ho má na 1200 protože byl levný ale je dost hlučný takový protivný plechový zvuk.
Upravil Bohumil dne 07.02.2023 17:09
Kupredu spatki ni krok...