Hrabe_X napsal:
Ještě mě s dovolením napadlo, zda problém není v tom, že jsi z 1200GS zvyklý na jiný komfort. 1100GS pochází z minulého století (ba i tisíciletí) a tehdy na motorce za jízdy normálně foukalo a dokonalost dnešní doby tam nikdo nečekal.
Urcite mas pravdu, mam vetsinu zivota na novejsich strojich, tedy se na to chci divat objektivne. Bohuzel trpim na zanety oci a usi od pruvanu, leceno v minulosti vicekrat i ambulantne. Tedy jen toto rozseknu a budu spokojen. Vlastne jinak jsem s babickou moooc :-)
Špunty a mx brýle to asi vyřeší, ale též si musíš dát práci s výběrem.
Pořídil jsem Scott Prospect ENDURO LS a sedí super. Jen bych dnes zvolil raději brýle stejného tvaru, ale bez těch větracích děr v předním Plexi. Protože v těchto by ti slzely oči už po 5 minutách. Těma dírama do nich totiž neskutečně fučí. Molitan za plexi to vůbec neřeší.
Upravil vsezved dne 21.03.2023 09:27
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Pre mňa je to ideálna letná kombinácia. Akurát prilby do ktorých vieš dať bryle bez demontáže plega sa akosi vytrácajú. Ale stále treba mať vyriešené turbolencie. Vario malo 2 plega s medzerou kde sa práve vytváral ten efekt usmernenia prúdu vzduchu a keď som ho dal do najnižšej polohy tak fúkalo príjemne na hlavu....
Kluci, z velké části vyřešeno nákupem a instalací MRA Vario. Funguje zatím nejépe z více zkoušených. Děkuji vám za tipy i sdílení zkušeností. Ještě zkusím vypodložit, jak píše Patol. Přeji mnoho krásných jarních kilometrů