Ano, Touratech v Praze, resp. v Modleticích. Mimo jiné zapomněl mistr Čízák vrátit do zadního tlumiče snižovací podložku, nebylo mu divné, že mu na ponku zbyla 7-10 mm (neznám rozměr přesně) tlustá podložka. Když jsem reklamoval nejen nepříjemnou tuhost podvozku ale i vyšší zadek motorky o 3 cm, Kocanda to vysvětlil: "tlumiče by vydechlé, bez plynu, tak je to teď vyšší". Pak na stojící motorce "zapumpoval" za zadní sedačku se slovy: "tlumí to dobře" a zalezl zpět do prodejny.
Makarón se dožaduje okamžitého doručení tlumičů a přitom mi píše na telefon a na WhatsApp, číslo mohl získat jen z podacího lístku České pošty, který jsem mu poslal skenovaný.
Pozn.: Nevím, kde vzal fotku, ale moje za mlada to není a 19 mi bylo už třikrát :-D
Tak narovinu, ted bych se sebral, kdyz mas tolik casu si s takovym i.diotem psat, a odebral bych se na nejblizsi mistni oddeleni PCR. Ona ta mezinarodni spoluprace dneska uz docela funguje... tohle je uz na vazbu nebo na odbornyho lekare... rozhodne bych si s nim uz nedopisoval.. ja tam to vyhrozovani vidim a pokud tohle dela tobe, nemyslim si, ze by se choval jinak k ostatním
Upravil bmwgsa dne 28.03.2023 20:01
Zatím jen podaná stížnost na ebay, uvidím, co odepíší.
Na rovinu, zatáhnout do toho PČR a Carabinieri/Polizei, tak možná peníze uvídím za hodně dlouho. Nejprve ať z něj ebay vydoluje 1352 éček (1330 nákup + 22 za dopravu zpět) a až je budu mít "v ruce", tak možná budu eskalovat dál.
A ty si fakt myslis ze je dostanes?? Reknu ti presne co bude nasledovat.. obvineni z toho ze dily nejsou ve stavu novych... a bla bla bla... a mimo jine... firma Sonic Racing Parts ma sice webovky.. ale bez adresy. Bez kontaktu na firmu. Ani google tuhle firmu nezna... v tom meste tahle firma neexistuje.. je tam hodne podezrelych ale.. ja bych nevahal.. ale kdyz mas energii a cas delej si co chces..
Ebay zatím píše smířlivě a kladně, tak uvidíme, zda a kdy přijdou peníze ...
Asi mu dali "za uši", večer opět smršť zpráv na WhatsApp, viz přehled komunikace doplněný dole o dnešní zprávy.
Upravil Francis dne 11.04.2023 22:58
posílej dál ... mám koupenou lahvinku a připravenej popcorn ... vím, že pro tebe je to na <i>, ale todle je lepší než telenovela
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Francis chcel by som sa spýtať, prečo si sa rozhodol tlmiče kupovať od toho predajcu a nie napríklad priamo od Andreanigroup či českého predajcu? Mal to skladom, cena, ešte si nevedel o Andreani, alebo?
mě spíš překvapuje že v dnešní době nakoupí někdo od prodejce který de facto oficiálně neexistuje.. I když kupuju přes ebay - a tváří se to jako prodejce - obchod - tak kontroluji jestli ta firma fakt existuje.. jak jsem psal - firma Sonic Racing Parts - Vedano al Lambro vlastně neexistuje. Google ji nezná a na jejich webovkách není žádný provozovatel tohoto eshopu.. Žádná společnost která by to vlastnila, žádná adresa atd.. jen mail a telefon.. Osobně bych u tohoto obchodu nikdy nic nekoupil... tys toto ověřoval? Pokud ano, co tě vedlo k nákupu od nich..?
Tryskac napsal:
Francis chcel by som sa spýtať, prečo si sa rozhodol tlmiče kupovať od toho predajcu a nie napríklad priamo od Andreanigroup či českého predajcu? Mal to skladom, cena, ešte si nevedel o Andreani, alebo?
Nechci mluvit za Francise, ale u nás je všechno nekolinasobne drazsi nez vsude jinde...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jinak teda čumím jaký máš nervy, asertivitu a bohorovnej klid
Já už bych picoval jak chora vrána
Zpravy v deníčku luxusní
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.