Nebudu...
Tohle poslouchám už od dvaceti, že ve třiceti... a pak ve čtyřiceti...
Člověk musí být zásadovej...
Až na moto nevylezu, tak prostě nebudu jezdit na motosrazy. Nic složitýho v tom není Budou tam jezdit jiní, mladší a nebudou potřebovat vidět geronta v ledničce, jak kňučí, že se ve stanu nevyspí.
Kuky chrápal ve stanu ještě v 70 To by měla být motivace pro všechny... a ne nějakej línej krypl, co jezdí v obytňáku ve 40ti, aby ukázal, že na to má
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Rád vás zase uvidím. A díky jmenovci za "tak trochu jinou" akci .
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ale tuhle Radarku není třeba brát striktně jako motosraz, například my tam jedeme na víkendové ježdění na enduru se spaním.. to že se tam tentokrát sejdou i lidi na velkých je super, hlavně jde o to, že Ruda nebude muset trávit x dní přípravou areálu, atd.. já říkám, že kdo se bude chtít vidět a setkat, tak dojede a neřeší nesmysly..
http://hofi01.raj...
Stavil bych se nejspíš autem nevím jestli už zvládnu jízdu na motorce a rád bych přespal a pokecal se starými známými.
Upravil DAGR dne 26.03.2023 00:22
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Zdar,přemýšlel jsem,že se přijedu podívat,ale protože bych byl"geront v ledničce" i když stále spávám ve stanu tak nebudu dráždit.
Tak si to užijte
Zdraví Vás
Geront v ledničce kterýho nepotřebují vidět mladí.....
Upravil geront dne 28.03.2023 00:07
bessen napsal:
Zdar,přemýšlel jsem,že se přijedu podívat,ale protože bych byl"geront v ledničce" i když stále spávám ve stanu tak nebudu dráždit.
Tak si to užijte
Zdraví Vás
Geront v ledničce kterýho nepotřebují vidět mladí.....
Nenech prchlivost cloumat svím majestátem. Gerontů a postiženců je tu kopenec, včetně mé maličkosti a některé názory a výkřiky přecházíme s klidným nadhledem na nevybouřené mládí či zastydlou pubertu.
Pokud pojede i moje manažerka volného času, je velmi pravděpodobné, že pospíme někde v penzionu a nebo se překonám a půjčím si na truc bydlíka
Spaní pod širákem praktikuji od cca roku 1980 a nyní si bez výčitek svědomí dopřeji neotlačené tělo a vlhkost pouze v oroseném půllitru.
Už jsem vyzkoušel téměř všechny možnosti spaní venku za ty léta, tak si nepotřebuji dokazovat, jak jsem drsnej motorkář a už vůbec ne soutěžit v tom, že budu nejdrsnější z drsňáků.
Ono, když na to přijde, tak pod stanem spí stejně akorát měkoty a paďouři. Trempové mají širák.
Ti nejsprávnější motorkářští drsňáci mají přeci stan na sobě a ti nejdrsnější ani nesundají přilbu.
Tak se nenech otrávit, ono to nakonec nikdy není tak horké a je s kým pokecat. Nejen o spaní a motorkách.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Takový dotaz. Co bude na čepu? Jestli Ostravar tak se stavím.
Ale já se asi stavím i když nebude.
Už jsem dlouho baraboval a vyhýbal se kultůře.
Rád vás zase uvidím. Jídlo pořeším a pivo jsem pochopil bude, beru si tedy stan, spacák, krýgl...zapoměl jsem na něco?
Waltr napsal:
Takový dotaz. Co bude na čepu? Jestli Ostravar tak se stavím.
Ale já se asi stavím i když nebude.
Už jsem dlouho baraboval a vyhýbal se kultůře.
Rád vás zase uvidím. Jídlo pořeším a pivo jsem pochopil bude, beru si tedy stan, spacák, krýgl...zapoměl jsem na něco?
na Ostravar
...songs from the wood make you feel much better...
V klidu, Ostravar nepiju..vlastně v neděli na Valšské rallye jsem si dal Mustanga a nebyl špatný. A rád si dám regionální laskominy. ...ale když zavírají Pardubický pivovar a výrobu stěhují do Ostravaru??? To stejné bude i s hokejem. Ten jim taky zavřeme..
Já si náhodou pamatuju, jak Waltr dotáhl na starou Radarku sud na motorce. Ostravaru. A normálně se vychroupnul Nakonec, pánové, lepší špatné pivo než žádné pivo
A jak si vybavuji, tak se ten Ostravar dal vypít oproti pražským a brněnským patokům. Zvláštní, jak v těch relativně velkých městech vaří akorát tak šampóny a náplně do omáček. Starobrno je na stupnici hnusu rovno Staropramenu. Naštěstí to zachraňují malé pivovary.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To byly tenkrát časy! Ostravar se vypil jak nic! Jezdilo se malotraktorem, na jinou Radarku Toli přivezl "zlou věc", dalo by se vyprávět...
Upravil hobr dne 05.04.2023 14:16
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."