Je super,že člověk nahodí téma a ostatní se toho chytnou a borec za celou dobu nikde .....
Ale, že ji prodávají nechce prodat , protože ten inzerát je děs (fota)
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice napsal:
Je super,že člověk nahodí téma a ostatní se toho chytnou a borec za celou dobu nikde .....
Ale, že ji prodávají nechce prodat , protože ten inzerát je děs (fota)
Ne každý má přístup ke kompu nebo k telefonu v průběhu dne. Takže hodnotit "neaktivitu" po minutách je nesmysl. Víme kulový, co dělá za práci a jestli vůbec může reagovat.
Já osobně bych od téhle nabídlky dal ruce pryč.
Upravil j_a_k dne 27.03.2023 21:12
Tak za prvý mi přijde, že tázající se registroval hlavně ta účelem rady. Ale hodnotit někoho jen podle toho, že se neozval už 10 hodin je neobjektivní. Život je opravdu otázka priorit a moto bude pro kupujícího určitě sloužit jako koníček. Tudíž před koníčkem bude zřejmě dost jiných životně důležitějších věcí. Myslím, že j_a_k to vystihl dobře.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
tvl. a to je dobrá rada pro to, co si má tázací koupit....nebo jsi si jen přečetl jednu větu a hned...jo jo .přesně já s tebou souhlasím. .....
tvl. kdyby jste napsali aspoň, že tu píši p íoviny a, že to nebyla žádná rada co jsem psal, tak ok, ale že kvůli jednomu rýpnutí v nějaké větě tu začnete moralizovat, tak víš co https://www.youtu...FanaticusM
Upravil John_Ice dne 27.03.2023 22:13
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice napsal:
tvl. a to je dobrá rada pro to, co si má tázací koupit....nebo jsi si jen přečetl jednu větu a hned...jo jo .přesně já s tebou souhlasím. .....
tvl. kdyby jste napsali aspoň, že tu píši p íoviny a, že to nebyla žádná rada co jsem psal, tak ok, ale že kvůli jednomu rýpnutí v nějaké větě tu začnete moralizovat, tak víš co https://www.youtu...FanaticusM
Píšeš tu p íoviny a ještě moralizuješ! Komu tím prospěješ, druhé straně?!
Tak co, dobrý? Spokojenej?
Upravil Fojtik Design dne 28.03.2023 01:14
Medik napsal:
Nevím jakou máš zkušenost s motorkama BMW, ale jednu radu bych měl.
Nenaběhni si jako já. Kupoval jsem motorku tady na webu od člověka, který byl přihlášený asi jen kvůli prodeji. A kavku našel.
Dneska bych šel cestou prověřeného prodejce (taky tady najdeš) a nebo prověřeného člena fóra. Občas se tady najdou kousky nádherné. Jasně, není to za pakatel, ale já už vím, co se dá do motorky navrážet a tomu se dá minimálně nejít naproti.
Když jsem hledal, taky jsem jich pár objel, ale naštěstí to byly větší hrůzy, než jsem nakonec koupil zde.
Vem si sebou někoho, to je ideální a hlavně - nehledej na motorce to, co se ti líbí. Hledej co všechno by se dalo změnit a co se ti nelíbí a samozřejmě hlavně to, co psal Tonda.
Při náznaku pochybnosti PRCHÁM. A je lepší si třicet připlatit za voňavku, než kilo navrážet do hajtry.
ale zase máš po těch letech naproso parádně unikátní puzzle motorku !!!
: )))
xylem napsal:
Jo, to mám Lego od BMW. Škoda, že Vyčítal už je po smrti. Měl by námět na další písničku jako je jeho Cadilac. Jen to nemám na tolik let. Začal jsem "až" rokem 1994 a stále neskončil.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No rada na motorku se tu rozjela o legu. Z toho plyne, sežeň si Lego 1200GS . Vyjde to levněji. https://lego.heur...ecifikace/Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
xylem napsal:
Jo, to mám Lego od BMW. Škoda, že Vyčítal už je po smrti. Měl by námět na další písničku jako je jeho Cadilac. Jen to nemám na tolik let. Začal jsem "až" rokem 1994 a stále neskončil.
hračičkování značí duši kluka těm pořád stojí, takže v pořádku ... : ))))
John_Ice napsal:
No rada na motorku se tu rozjela o legu. Z toho plyne, sežeň si Lego 1200GS . Vyjde to levněji. https://lego.heur...ecifikace/
s usměvem jde všechno líp ne ?
A tedy "RADA" k věci za můj strojařsko/stavební mozek:
- radit po netu ke koupi motorky, podle fotek, navíc podle tak "kavlitních" fotek jako tady?
- myslím, že většina z nás dobře ví, že to jsou rady maximálně do úrovně vybité baterky alarmu, úniku kapalin, tloušťky destiček, hloubky dezénu, nebo vyhnutí se nějakému konkrétnímu ročníku (Bobem milovaný altík, že?! ), případně nějaké zcela konkrétní profláknuté zbořenině
- pokud dotyčný nemá pro motorku cit, nebo si nevezme sebou profíka, který v souvislostech ví na co se v detailu podívat, pak to stejně bude hodně na náhodu a i tak se může stát, že se v tom finančně utopí
Za mě je to tak - motorka je 90%+ věc pro radost. Pokud si s koupí nejseš s něčím jist na začátku (obvykle cena napoví, že ...), tak to nekupuj, nebude ti to dělat radost.
Když se naopak zamiluješ na první dobrou, pak ji odpustíš i případné pozdější investice a radost ti bude dělat i tak.
Konec okénka otce Fura.
Upravil xylem dne 29.03.2023 12:11
Já když vidím ty fotky tak bych se inzerátem dál nezabýval. Motorka zaharašená v garáži (ani jí nevyvezl na světlo na fotky), motorka na fotkách špinavá i na budíkách a na displayi svítí kontrolky... Jak se asi někdo s takovým přístupem ke věci choval, asi bych jí nechtěl... o popisku ani nemluvě...
Prodával jsem motorku cca o pětinu levnější, byla vypsána kompletní historie servisu za 10 let co jsem motorku měl, popis všech příslušenství co na motorce jsou namontované a aktuální fotky kolem dokola...
Ahoj,
já jen přidám svou čerstvou zkušenost. Rozhodl jsem se udělat kamarádovi radost a přes zimu sháněl starou dobrou cbr600f4, hledal jsem použitelný kousek pro restaurování. Inzerátů i motorek jsem za cca. 6 měsíců shánění viděl hodně. Nakonec jsem koupil motorku, která podle inzerátu (popis a fotky) vypadala naprosto otřesně. Sám jsem kroutil hlavou jak může tohle vůbec někdo takhle vyfotit a vydat takový inzerát. Motorka najela za 11let,co jí majitel vlastnil, 5000km, posledních 5let stála úplně. Zaprášená, spousta ošklivého tuningu (koncovka, blinkry, podsvícení budíků, atd). Nakonec ale motorka dostala co potřebovala, bylo to dost práce, ale motorka podle všeho nebyla bouraná, tuning se vyřešil a já na ní najel za poslední dva týdny cca. tisíc testovacích kilometrů. Dneska přezujem pneu a v pondělí uděláme kamarádovi velkou radost...
Tolik jen k tomu, jak špatný inzerat = špatná motorka.
Ne vždy to tak je, ale souhlasím naprosto s tím, že pokud něco prodávám, dam si práci s tím "to prodat".