origo snimace jsou typ Honeywell 2AV54 cena asi 200e
nahrada je CYHME56 senzor 7,50e
tady naky pocteni:http://www.powerb...ieren.htmlTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
houby 200E, tady je maji za 15.90E. Do CR dodavaji za 1-3 dny, nakupuju tam casto, je to ok.
http://cz.farnell...tid=762743
Upravil turby dne 12.06.2009 18:03
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
no vidis ja jsem jen cerpal z tech chytrych stranek kazdopadne se vyplati si to zrepasovat sam doma nez kupovat celou desku za velky prachy
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
to urcite, nic na tom neni :-)
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Takže pánové,včera jsem se vrátil s opravy motocyklu v 23.00 a teď valim zase do práce tak ve zkratce. Vykuchal jsem kamošův hall z 1100 RS a u mě to funguje,jelikož mám ale poznačený nastavení svýho snímače tak ten Jirkův mi tarokuje je potřeba to seřídit.Pak sem pro jistotu ještě hodil ten svůj a nejede takže je to hallův snímač. P.S. pro ty kteří mi nerozumí jsem to napsal česky a ne po moravsky,děkuji za pozornost.
Kupredu spatki ni krok...
P.S. pro ty kteří mi nerozumí jsem to napsal česky a ne po moravsky,děkuji za pozornost.
tož včil temu nerozumím tuplem
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bohumil napsal:
Takže pánové,včera jsem se vrátil s opravy motocyklu v 23.00 a teď valim zase do práce tak ve zkratce. Vykuchal jsem kamošův hall z 1100 RS a u mě to funguje,jelikož mám ale poznačený nastavení svýho snímače tak ten Jirkův mi tarokuje je potřeba to seřídit.Pak sem pro jistotu ještě hodil ten svůj a nejede takže je to hallův snímač. P.S. pro ty kteří mi nerozumí jsem to napsal česky a ne po moravsky,děkuji za pozornost.
...napsané je to hezky, ale nemá to to kouzlo tvé osobnosti ...vrať se prosím Bohumile k svému "pravopisu"
Kurna Bohumile nějak se mě to po tobě blbě čte. Máš tam plno hrubek.
Jinak přeji úspěšné vyřešení závady.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Zdááár chlopi. Toš sem voholil bižurku na tem snímaču a visipala se s tama izolace.Ten kůsek gáblu jak je strčené v motóru je ůplně steřelé takže jak to chitlo vlchkosť tak to skratovalo.Toš tam mám už napájené nové gábl a dyž tam pustim eletriku a skůšám strkat mezi kontakty nožík tak mě to na vístupu ukazuje že to přerušuje. K motorce sa dostanu až ve středu ráno tak pak písknu jesi to chodí nebo jesi vodešli aji ty snímače...
Kupredu spatki ni krok...
...ještě mě napadá, už jsem to taky na jedné motorce řešil, pokud nejde čerpadlo po zapnutí klíčku, tak pod nádrží je jeden důležitý svazek konektorů, který zlobíval, rozpojit a prostříknout kontoxem a zkusit, potom zlobil kabel od snímače z prsou zpod deklu v průchodce.Jo a ještě taky někdy chcípák na řidítku- studeňák...atd
--------------------------------------------------------------------------------
Editace : bmwivo on 11.06.2009 06:42
Upravil bmwivo dne 15.06.2009 12:02