Medik napsal:
Poslední dobou už to není jenom pocit, že se kácí v našem lese.
Kácení k lesu patří, stejně jako ten připodobňovaný děj k životu. Naštve ale to, když se kácí relativně mladý silný stromy, který by mohly ještě pěknej kus dřeva hodit.
Pardála osobně neznám, ale pár drobných kšeftů jsme spolu udělali, tak jsem alespoň toho půlčíka poslal.
Medik napsal:
Poslední dobou už to není jenom pocit, že se kácí v našem lese.
Kácení k lesu patří, stejně jako ten připodobňovaný děj k životu. Naštve ale to, když se kácí relativně mladý silný stromy, který by mohly ještě pěknej kus dřeva hodit.
Pardála osobně neznám, ale pár drobných kšeftů jsme spolu udělali, tak jsem alespoň toho půlčíka poslal.
No právě. Mládí sice v pr.., do důchodu ale daleko a kolem padesátky by člověk měl být ještě pořádnej kus stromu. Tak snad to hnojivo Viktorovu dřevu pomůže zase obrůst.
Moc mu to přeji a těší mě, jak to na účtu přibejvá. Hlavně aby to zabralo.
Kdo přehodí milion, může se u mě hlásit o flašku domácí průhledné ohnivé vody.
Upravil Medik dne 28.06.2023 13:14
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tuto léčbu dle dr. budwig měla absolvovat má příbuzná se stejnou diagnózou, bohužel se jí nedočkala díky jiné komplikaci ... moc držím palce, ať má viktor na náročnou léčbu dost sil a přihazuji.
držím palce a přeji jen ty nejlepší výsledky! odesláno
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Bomba, už chybí do částky necelé dvě kila. Viktore, jedeš na výlet do Říše.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Bomba, už chybí do částky necelé dvě kila. Viktore, jedeš na výlet do Říše.
Viktor už má v Říši par procedur za sebou
Je tam od neděle
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.