Do další ankety bych chtěl zařadit otázku: Jakou navigaci (značku) používáte? Napadá mě GARMIN, TOMTOM, MIO, PDA. Co ještě máte (aby v odpovědi "jinou navigaci" toho nebylo moc)?
Miloši já nevím jak hlasovat. Nevím jestli napsat do chudší země v Evropě,nebo směrem na východ,páč to vidím tak že bych jel do chudší země směrem na východ.
Nebo směr na východ znamená za hranice Evropy?
Záleží na tobě, jak to pojmeš. Jako chudší země v Evropě může být např. Albánie, RO, Bulharsko, i část Turecka ještě patří do Evropy. "Směrem na východ" pak může být Rusko, Mongolsko. Pokud bys třeba na Ukrajinu, tak je jedno, jestli to dáš do "Chudší země v Evropě " nebo "Směrem na východ".
Ve skutecnosti hodne!Ale ja myslim,ze vetsina lidi tu otazku chape spis tak,kolik ma motorka na tachaku.A to tech pres 100t. uz bude min.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Mohli by ti stastni majitele r1100gs s mene nez 5000 najetymi km vlozit nejake foto?Diky.
Tak se přiznejte kdo že to máte na osmiklile těch 80-100 tisíc.
Mysleli jsme, že nejvíc má nadrtíno Hicks, ale vlastně by to mohl ještě být Jarda Šíma...
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Tak se přiznejte kdo že to máte na osmiklile těch 80-100 tisíc.
Mysleli jsme, že nejvíc má nadrtíno Hicks, ale vlastně by to mohl ještě být Jarda Šíma...
Jarda Sima ma urcite vic, nez ja...
...ale na druhou stranu on uz je "profi" kategorie, ze.
Ja su vsesmerny amater
jinak jedno osmikilo ze SK ma imho cca co ja...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nevite nekdo jestli jsem clenem nejakeho motoklubu?Ja dneska zapijel,ze se becka zeni a ted nevim,ceho jsem vlastne clen?Ja nevim co se do toho pocita?Jsem registrovanej asi na 3 motorkarskejch webech,ale zatim pisu jenom sem.Ve svazarmu sice nejsem,ale zase mam slevu 5% u Touratechu.Takze nevim jestli jsem nekde clen,nebo ne?Pokud clen nejsem,tak nevadi,ale pokud je to clenstvi dobry,tak mi poradte,do ktereho klubu se mam registrovat?V nejhorsim pripade si muzu zalozit svuj motoklub a nikdo mi do toho nemuze kecat.
Musím tě zklamat, ale zatím v žádném motoklubu nejsi.. Zde jsi registrovaný na stránkách bez jakýchkoliv závazků. Motoklub musí být registrován Ministerstvem vnitra České republiky a je právnickou osobou podle českého
práva. Jinak to založení není až takový problém, jen je kolem toho celkem dost povinností.
Co se týká ankety, měl jsem namysli právě registraci v takto založeném společenství a ne být členem v nějaké vesnické partě.
Mimochodem, napadají vás nějaké další anketní otázky?
Milos napsal(a):
Musím tě zklamat, ale zatím v žádném motoklubu nejsi.. Zde jsi registrovaný na stránkách bez jakýchkoliv závazků. Motoklub musí být registrován Ministerstvem vnitra České republiky a je právnickou osobou podle českého
práva. Jinak to založení není až takový problém, jen je kolem toho celkem dost povinností.
Co se týká ankety, měl jsem namysli právě registraci v takto založeném společenství a ne být členem v nějaké vesnické partě.
Diky,toto jsem potreboval vedet!
Kdyz se ted becka zeni,tak me napadla anketni otazka.Ale neni to uplne k motorkam.Na druhou stranu to souvisi s tim,kolik ma clovek na motorku casu,penez atd.Takze treba:Jste zenati bez deti,s detmi,svobodni,zasnoubeni,stastne rozvedni? Snad to nikdo nebude brat jako nejake narusovani soukromi.
Milos napsal(a):
Nechci úplně rýpat, ale vzhledem k míře beznaděje, která čiší ze současné anketní otázky se pokusím podělit o nějaké nápady:
1.Jak často jezdíte na Vašem GS?
-denně, i do práce a bez ohledu na počasí
-někdy si v týdnu udělám čas na projížďku, jinak spíše o víkendech a na dovolenou
-občas, když je pěkný víkend a na dovolenou
-jen na expedice
2.Jak bezpečně jezdíte oblečeni?
-vždycky v plné polní
-někdy jen napůl, třeba bunda a obyč džíny
-když je hic, klidně i v kraťasech a tričku
Maiali nel Fango!
Jo ještě dotaz k současné otázce. Kolega (nebudu jmenovat ) pořád váhá. Má hlasovat podle toho, co má napsáno v občance, nebo čím se cítí?
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Jo ještě dotaz k současné otázce. Kolega (nebudu jmenovat ) pořád váhá. Má hlasovat podle toho, co má napsáno v občance, nebo čím se cítí?
Ten kluk od Hicksu klidně může napsat to co už stejně všichni dobře víme
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Milos napsal(a):
Nechci úplně rýpat, ale vzhledem k míře beznaděje, která čiší ze současné anketní otázky se pokusím podělit o nějaké nápady:
1.Jak často jezdíte na Vašem GS?
-denně, i do práce a bez ohledu na počasí
-někdy si v týdnu udělám čas na projížďku, jinak spíše o víkendech a na dovolenou
-občas, když je pěkný víkend a na dovolenou
-jen na expedice
2.Jak bezpečně jezdíte oblečeni?
-vždycky v plné polní
-někdy jen napůl, třeba bunda a obyč džíny
-když je hic, klidně i v kraťasech a tričku
Dík za náměty, otázky jsou zajímavé, použiji je.
Jinak i stávající otázka může ukázat, jaký poměr žen mezi námi je. A nemusí to být zrovna nezajímavé. No ne?
Upravil Milos dne 29.07.2010 08:51
Woodman napsal(a):
K čemu vlastně jsou tyhle ankety...
Otázky jsou různorodé a třeba pomohou někomu i v rozhodování (GPS, kufry, pneu ...). Na rozdíl od diskusí, je v anketě výhoda v tom, že ukáže poměr odpovědí. V diskusích toto viditelné není.