sadilek napsal(a):
No vida,přeci jen tam nebudem sami.
Moc se těším. Vzpomínám na jeskyňářské expedice a byl to kus mýho života. Taky jsem prodal cestáka a šel do GSa abych si splnil životní sen nějaká ta Ukrajina nebo jiná divočina mě furt láká. Jak pozoruju, máš odvahu něco podnikat a to mě zajímá.Čus
bubak
Moh bych taky přijet? Hlavně bych se podíval na tu Aljašku, bo jsem tam byl taky letos a taky mam hafo promitaní a jsem zvědavej na jiné pohledy a jiná místa.
jefff napsal(a):
Moh bych taky přijet? Hlavně bych se podíval na tu Aljašku, bo jsem tam byl taky letos a taky mam hafo promitaní a jsem zvědavej na jiné pohledy a jiná místa.
Jefff
Klidně přijeď.Můžem pustit i Tvůj film.Třeba u snídaně.Napiš jestli to platí a jestli
budeš sám.Taky jestli chceš spaní.
[/quote]
Klidně přijeď.Můžem pustit i Tvůj film.Třeba u snídaně.Napiš jestli to platí a jestli
budeš sám.Taky jestli chceš spaní.[/quote]
Tak super, uz jsem si myslel, ze to nevyjde, ale ono to vyjde, jsem jeste v patek v Dolomitech, takze bych se prikulil bud v sobotu jak to pujde (vyrazime-li z hor v sobotu rano), a to ve 2,5ti lidech, nebo v sobotu i brzejc, vyrazime-li z hor jiz v patek na noc. A to bud v jednom, nebo zase ve 2,5ti lidech, to se jeste neda rict,ale rozhodne jsem tam. A spat tam nemohu, bo zase v nedeli rano jedu na Moravu.
Tak jsem se kratce kouknul na ten tvuj web, tak to jste jeli vlastne uplne stejne jako ja, akorat ja jsem jel Cassiar Hwy nahoru a pres Muncho Lake dolu, vy do Prudhoe a ja zase do Inuvik, a dokonce skoro ve stejnym terminu, ja asi o 10 dni pozdejc, no to vedet, tak si to preplanuju :-)
Ale fotky mate fakt lepsi, nez ja. Uz se tesim na ten film.
Tak jsem se kratce kouknul na ten tvuj web, tak to jste jeli vlastne uplne stejne jako ja, akorat ja jsem jel Cassiar Hwy nahoru a pres Muncho Lake dolu, vy do Prudhoe a ja zase do Inuvik, a dokonce skoro ve stejnym terminu, ja asi o 10 dni pozdejc, no to vedet, tak si to preplanuju :-)
Ale fotky mate fakt lepsi, nez ja. Uz se tesim na ten film.
Jefff
No vidíš,svět je malej.Aljašku jsem s klukama nejel,ale budou tam takže můžete pokecat.
Jelikož se termín blíží mílovými kroky dovolím si zrekapitulovat lidi co přijedou
z této komunity.
Aleš Vagner,Sharki,Alda+1,Ludo+asi 4 a Jefff+?.
O spaní má zájem zatím jen Alda.Jestli se pletu nebo se ještě někdo utrhne tak
sem s tím.
sadilek napsal(a):
Ještě se s Ivet dohadujem jakej guláš?Já jsem pro segedýn s knedlíkem a moje polovička pro klasiku s chlebem.
Anketa je jasná.Co máme uklohnit?
Hlasuju pro klasiku.