bystricke napsal:
silně otom začínám uvažovatže bych se tam v sobotu zjevil
V kolik bys v sobotu jel? Ja premyslim vyjet v pátek po praci.
jsem ve stádiu uvažování jestli jo,nebo ne emám to 670 km,start by byl z pátku na sobotu cca o půlnociabych tam v 10,00 byl
jel bych přes německo,je to stejně dlouhé jako přes rakousko + - akorát nemusím kupovat známku
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Návrh: co kdybychom si dali všichni Češi z GS fóra, kteří do GaPa dorazí, společný sraz? Navrhuji třeba v sobotu 19:00 u vchodu do hlavního party stanu.
cerv napsal:
Návrh: co kdybychom si dali všichni Češi z GS fóra, kteří do GaPa dorazí, společný sraz? Navrhuji třeba v sobotu 19:00 u vchodu do hlavního party stanu.
jedu zitra rano z Prahy kdyby se chtel nekdo pridat...
jinak v tech 19h u vchodu
BMW: Ryzí radost z jízdy v každém zlomku vteřiny
já to začnuparádní monstrózní akce,srandy kopec,hezky sem se projel,18x jsem zmoknul,dobrý lidičky,fotky vyvěsím až po řádné cenzuře
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Pekny oni to ti nemci umi zorganizovat.Jel jsem v patek dopoledene tak jsem tak spis doplaval a v sobotu domu. Stoji to za to to jednou videt, ale to staci.
Standa
Moby
Tak jsem se před chvílí probudil - měl jsem obrovskej spánkovej deficit
Atmosféra výborná, lidi výborní, klobásky, pivo, kořalka....
Pojezdili jsme nový modely motorek, využili jsme spoustu atrakcí....Prostě super. Proto tam s kámoši každej rok jezdíme.
Nadherna krajina na projizdku, zajimavy program (prednaska fotografa Michaela Martina, freestyle show Chrise Pfeiffera, x-track..), spousta stanku s doplnky, skvely koncert Gerry & Gary, vyborna atmosfera, ochotni prodejci i poradatele, sprchy a snidane vedle parkoviste, no a spousta znamych
no aspoň negdo fotil dyš já enem chlastal.Stejňe je ale ščestí že nám gořalku viglgal Tomáš,nebilo nám tak špatňe viď Emile
Jinak já dojel dom fčíl
Upravil Bohumil dne 07.07.2009 10:39
Kupredu spatki ni krok...
V tu sobotu to bylo peklo. Jel jsem na "panorama tour" v 16:30, asi kilometr za GaPa začal liják, pochopitelně se nezastavovalo. Instruktor řekl že každý jede sám za sebe a na nikoho se nečeká ani nevrací.. Jel jsem v dresu a bundu od nepromoku jsem měl vzadu v tašce, jenže nejbližší zastávka byla až za hodinu, když instruktor nezvládnul jeden brod a spadl...
Nicméně - nádherný lehký výlet po šotolinkách nad GaPa se změnil v docela hardcore, po těch pískových cestách co křižují sjezdovky se valily potoky vody a v nejlepším jsme brodili asi půlmetrovou řeku přívalové vody, která měla takovou sílu, že čtyři lidi měli co dělat aby motorka projela na druhou stranu. Z 11+2 motorek jsme přijeli 3 a instruktor. Druhý instruktor zastavil a pomáhal nějakému italovi, co to hodil ze stráně. Většina lidí vzdala tu jízdu v potoku, nebylo fakt vidět přední kolo. Blesky docela slušně mlátily do lanovky a sloupů, prostě hardcore.. Večer už jsem neměl sílu jít znova na sraz, dali jsme saunu u skokanských můstků a zašli jen na jídlo. Jak mě fotil Bystřický, tak jsem dojížděl k autu úplně hotovej..
Upravil TomasTT dne 07.07.2009 11:28
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...