Ak to nebude na tabuľkách, tak by možno bol dobrý nejaký zúbožený R80/100 bársčo z vonku v nálezovom stave s dobrým motorom a vystavať to s nových modifikovaných komponentov
Škoda že sis nevzpomnel tak o 2-3 měsíce dřív. Přesně tohle prodával kámoš cca 2 měsíce dozadu. Už to bylo odlehčené někam ke 200 kg. Mělo to přední UPD, nádrž z R-ka... byla to dle něj slušná raketa. A bylo to s notama...
Tohle sem říkal hned,za 100,120 se dá sehnat R100gs a už je v podstatě půl hotovo.navic na netu máš milion obrázku a rad...no a nakonec bych to pomaloval do barev marlboro.
Kupredu spatki ni krok...
zutro napsal:
Škoda že sis nevzpomnel tak o 2-3 měsíce dřív. Přesně tohle prodával kámoš cca 2 měsíce dozadu. Už to bylo odlehčené někam ke 200 kg. Mělo to přední UPD, nádrž z R-ka... byla to dle něj slušná raketa. A bylo to s notama...
Ale tam de aji o ten pocit rok se s tím pr.cat a udělat si to sám aby se stim mohl potom chlubit jak je šikovnej koupit to v inzerci dokáže aji naša bapka.
Upravil Bohumil dne 01.05.2024 06:43
Bohumil> tomu rozumím. To co prodával kámoš bylo taky na dodělání (dle meho pohledu na vec a mych potře. Bylo to třeba dle mne v nějakém mezistavu a když sem nad tím uvažoval, že bych to vzal, viděl sem, co bych si podle sebe musel dodělat ještě já. Bral jsem to jako krásný základ a hlavně za pár peněz.
zutro napsal:
Nevadí, teď to dělat nebudu, zatím sbírám infa. Vím o jedný postavený z 1150, která teda ještě neni úplně dotažená, ale jezdí a je to prej hrozná bestie.
zutro napsal:
Nevadí, teď to dělat nebudu, zatím sbírám infa. Vím o jedný postavený z 1150, která teda ještě neni úplně dotažená, ale jezdí a je to prej hrozná bestie.
Ajooo,ja myslel že už máš nachystanou rolicku tisícovek a už koukáš po inzerci...
Ty se tu zatím budeš půl roku vyptávat,pak půl roku zhanet nejlevnější mrdku a pak se ti narodí dcera nebo budeš opravovat barak tak se na to vyprdnes.
Hele to musíš hned jinak ten počáteční zápal vyprcha...
zutro napsal:
Ajooo,ja myslel že už máš nachystanou rolicku tisícovek a už koukáš po inzerci...
Ty se tu zatím budeš půl roku vyptávat,pak půl roku zhanet nejlevnější mrdku a pak se ti narodí dcera nebo budeš opravovat barak tak se na to vyprdnes.
Hele to musíš hned jinak ten počáteční zápal vyprcha...
Toho se nebojim, tahle myšlenka mě drží už dost dlouho a jen zesiluje. Ze současný produkce mě taky nic extra neláká, takže jít svojí cestou je pro mě zajímavá volba.
Osobně bych nejdříve oslovil zastoupení Bmw, které převzalo po Helpreg vydávání "dobropisu" k zapsaní vyjímek zda ti dnes vůbec povolí změnu velikosti kol.
Jinak obsáhlý studijní material od Awia, který takovou přestavbu realizoval: http://motoride.s...-2021.html
Upravil Jirik dne 04.05.2024 20:26