Tak prostě necha motorku na ulici nebo u plaveckého bazénu a dojde...ale já když tam byl naposled na 80g/s tak se mi to nechtělo nechávat až u brány tak sem to proklickoval nejakyma uličkami a vyjel za branou takže sem mohl parkovat až u koleji a nemusel jít tak daleko,protože su rád že lezu a kor když svítí slunko...ne že bych byl pohodlný..
Kupredu spatki ni krok...
Samozřejmě. Nějak to bude muset vyřešit. Proto píšu, aby nebyl znechucenej, až se po půl hodině popojíždění dostane k pikolikovi, co ho pošle zpět. Lepší si to naplánovat předem.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
SzotekBD napsal:
Chci se zeptat, jestli se tam někdo chystáte. Pokud ne, aspoň jestli mi prozradíte, jestli se tam platí vstupné. Chci se podívat jen v sobotu.
Lepší je dorazit dříve, pořád to bude nejlevnější kemp v okolí.
Ale zahodit motorku před bránou asi lze, je tam vpravo veliké parkoviště.
Třeba se potkáme, budu ten plešatej s pupkem.
Upravil Hrabe_X dne 08.05.2024 13:03
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Chci přespat v pátek tak půl hodiny od GAPA a přijet v sobotu ráno na celý den. Motorku nechám venku a projdu se. Ještě čekám na reakci toho penzionu.
God, Gun & BMW
SzotekBD napsal:
Chci přespat v pátek tak půl hodiny od GAPA a přijet v sobotu ráno na celý den. Motorku nechám venku a projdu se. Ještě čekám na reakci toho penzionu.
Tak to dělám aji já,spím tak 80-100 km před gapa v pátek.v sobotu dopoledne dojedu,pomotam se a odpoledne jedu k domovů a přespim kam do večera dojedu a v neděli se pomalu kocham dom...
Kupredu spatki ni krok...
My dovalíme ve čtvrtek po obědě. Takže buďto se potkáme u seníku a nebo pak u repráku…
Upravil geofre dne 11.05.2024 21:17
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Jestli to dobře chápu, tak registrace na testovací jízdy bude možná pouze na místě
Upravil geofre dne 21.05.2024 06:43
... BMW I´m lovin it ...
Jestli to dobře chápu, tak registrace na testovací jízdy bude možná pouze na místě
Tak to je dobře
Ve fronte pak stojíš jak lůza a čekáš, jestli něco zbyde po nějakým ignorantovi, kterej si něco v květnu vehementně zabookoval a pak ani nevstane, protože je ještě ve 12 nachcanej jak plína.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já hlavně doufám, že si to personálně podchytí a ošéfují.
Aby pak nezjistili, že jim nikdo na testovací jízdy nejde, protože jsou všichni ve frontě
... BMW I´m lovin it ...
Tak to je dobře
Ve fronte pak stojíš jak lůza a čekáš, jestli něco zbyde po nějakým ignorantovi, kterej si něco v květnu vehementně zabookoval a pak ani nevstane, protože je ještě ve 12 nachcanej jak plína.[/quote] Kupredu spatki ni krok...
Kdo a kdy tam vyrážíte? Že by jsme mohli společně... ? Pokud mi to klapne chci jet 5.7. okolo 9 ráno vyrazit. V podstatě asi jedno kudy... Jen kvuli práci pořád nevim jestli stíhám..
My jedem už 29.6. do Itálie ke Glorenza tam pojezdíme okolí a pak se akorát ve čtvrtek dopoledne přesuneme do GaPa
... BMW I´m lovin it ...