Tak to je blbý.Koukám že poliši mají cizokrajnou značku. To asi svolali všechno co bylo k dispozici.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Tak poliši byli v pohodě, jen prostě jeli na udání, to bylo jasný - čtyrkolky řvaly jak já nevím co - mě nikdo neviděl, ale když sem tam byl, tak sem se "svezl" s nima .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal:
Tak poliši byli v pohodě, jen prostě jeli na udání, to bylo jasný - čtyrkolky řvaly jak já nevím co - mě nikdo neviděl, ale když sem tam byl, tak sem se "svezl" s nima .....
a nějaké výsledek,cena
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
relativne slusna cast motorkaru, ktera to castecne schyta za ty ostatni...
-
dokud budou po lesich pobihat vrazdici tlupy myslivcu a lakatosu, je nespravedlive kamenovat motorkare myslim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Baltazar napsal:
Proč zbohatlý hovada? Dneska se dá koupit kroska na vyblbnutí za 30.000 korun, na to má každej kdo chodí do práce, čtyřkolky si u nás kupujou kluci co dělaj ve škodovce.
Já si myslím, že prostě jízda po CHKO je špatná a měla by se postihovat.
CHKO je pomalu uz polovina republiky.. jsem pro tezke postihy v REZERVACICH... chko je sranda, uz jenom kvuli stabebnimu boomu.
Podle mne to je castecne vychovou.. mezi motorkarema, a mezi lidma je obecne hodne tech, co temer nic krome sveho ega a jeho stimulace nezajima.
17 cm
... dokud budou po lesich pobihat vrazdici tlupy myslivcu a lakatosu, je nespravedlive kamenovat motorkare myslim.
To sem trochu pleteš něco jinýho ... Myslivci a motorkáři/čtyřkolkáři působí v lese absolutně jinak...
Nebavíme se o zvěři, ale o devastaci krajiny a lesů ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Tom_P napsal:
a nějaké výsledek,cena
Výsledek je správní řízení, když mi někdo tvrdí od pět kilometrů nejbližší značky, že sem jí porušil, a já tvrdím, že tam nebyla, tak je to tvrzení proti tvrzení. Horší scénář je porušení lesního zákona, kdy budu tvrdit, že sem jel lesem, tuďíž za pokutu bez bodů, nejhorší to co mi nabízeli, porušení zákazu vjezdu, tj. body i pokuta
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Thomasson napsal:
To sem trochu pleteš něco jinýho ... Myslivci a motorkáři/čtyřkolkáři působí v lese absolutně jinak...
Nebavíme se o zvěři, ale o devastaci krajiny a lesů ...
jo mas pravdu, za motorkarema nezustava postrelena zver, vytekle hektolitry oleje, vajgly a vyjete koleje.
Jinak ja se ale o zveri bavim, a) je soucasti jejim rusenim casto enviromentaliste a myslivci argumentuji.
To ze strileji lisky cely rok a liscata pak konci v Zachrannych stanicich atd, nechavaji premnozenou zvet .. o tom se nemluvi.
A jeste maji statut Verejnopravniho cinitele... zavedl bych ho vsem reznikum, at je to fer.
17 cm
Hicksi nevím, možná je to kraj od kraje, ale u nás se myslivci o zvěř celkem starají a dělají pro ni dost....
Připomínám, že nejsem mylsivec, ale jen na to koukám objektivně...
U nás s tím tráví dost času a věřím, že jsou nasraní, když jim někdo ten les mrví ...
Ale to nemyslím slušný motorkáře, kteří si jedou projet kousek offroadu, ale
mylsím blbečky na čtyřkolkách a řvoucích kroskách, kteří jezdí opravdu všude a následky po nich jsou
dost značný...
V téhke chvíli podle mě není na místě kritizovat myslivce ... to je úplně na jiný fórum
vse ma sve hranice...polnacka ci lesni cesta nikomu zadnou skodu neudela...ale jizda mimo by mela byt po zasluze potrestana...viz. nektere ze zdejsich fotek tu v ozimu, tu v boruvci, to ve smrci...
Motorka,auto,4kolka v lese nemaj co dělat - obykle ani na lesních cestách,bo většinou jsou už všude zákazy.
Kupte si silniční fárblajdy, erjednice a zxyrrstuvksčm a jezděte 50/90/130.
Upravil Hrabe_X dne 22.06.2009 13:04
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Thomasson napsal:
Hicksi nevím, možná je to kraj od kraje, ale u nás se myslivci o zvěř celkem starají a dělají pro ni dost....
U nás s tím tráví dost času a věřím, že jsou nasraní, když jim někdo ten les mrví ...
mylsím blbečky na čtyřkolkách a řvoucích kroskách, kteří jezdí opravdu všude a následky po nich jsou
dost značný...
V téhke chvíli podle mě není na místě kritizovat myslivce ... to je úplně na jiný fórum
ale ja myslim, ze ta kritika myslivcu a spravy lesu do toho patri... melo by se myslim merit vsem stejne.
17 cm
MILAN napsal:
a s tou zavistí to je tak u nás je dost lidí too myšlení - jé on má motorku ale už to nepokračuje : ja ju chcu taky co mam dělat abych ju měl , ale ja chcu aby on ju neměl když ju nemám já , páč to je dalejo jednoduší než než zvednout prdel a jít si na ni vydělat .
Thomasson napsal:
dost značný...
ale ja myslim, ze ta kritika myslivcu a spravy lesu do toho patri... melo by se myslim merit vsem stejne.
Ber to zas tak, že oni tam jedou proto, že tam jet potřebují a snaží se tasm udělat co nejmenší paseku..
Kdežto na kroskách a čtyřkolkách tam jedou právě proto, aby tam nadělali tu paseku...
V tomhle vidím ten podstatnej rozdíl ...
Thomasson napsal:
Ber to zas tak, že oni tam jedou proto, že tam jet potřebují a snaží se tasm udělat co nejmenší paseku..
Kdežto na kroskách a čtyřkolkách tam jedou právě proto, aby tam nadělali tu paseku...
jenomze ona v prvni rade neni pravda, ze tam nejedou udelat paseku.
Jenom proto, ze nejsou vegetariani jeste neznamena, ze nedelaji paseku.
Delaji.. a poradnou.
Pro mne kdokoliv kdo strili zvirata ROZHODNE NENI V MORALNI POZICI KRITIZOVAT JAKEHOKOLIV MOTORKARE i kdyby jezdil po hrbitove v terezine.
17 cm
Thomasson napsal:
jenomze ona v prvni rade neni pravda, ze tam nejedou udelat paseku.
Jenom proto, ze nejsou vegetariani jeste neznamena, ze nedelaji paseku.
Delaji.. a poradnou.
Pro mne kdokoliv kdo strili zvirata ROZHODNE NENI V MORALNI POZICI KRITIZOVAT JAKEHOKOLIV MOTORKARE i kdyby jezdil po hrbitove v terezine.
Hicksi, vzpamatuj se ...
1)Hlavně díky nim mají zvířata dobrý životní podmínky
2)Humální smrt je daleko lepší, než bůhvíjaký trápení ... I spoustal idí by brala rychly, citlivý ukončení života,
než pomalý a dlouhý trápení ...
Pokud nejsi vegetarián (což je proti přírodě), tak když dlabeš steak, až se ti dělají
boule za ušima, tak ten steak neroste na stromě ... tohle jsou prostě zákony přírody...
Byl jsi někdy na mysliveckým plese a viděl uctívání zvěře? Vzávání jí cti?
Myslím, že kdyby se k sobě všichni lidi chovali s takovou úctou jako myslivci ke zvířatům,
bylo by na světě mnohem líp ...
Nechci se tady hádat, jen mi přijde jako pošetilá blbost vyčítat myslivcům,
že střílí zvířata jen proto, že oni vyčítají motorkářům, že ničí lesy...
Tohle jsou 2 různý témata a pokud ti tohle vadí na myslivcích, jdi o tom psát k ochráncům zvířat ...
Ty vidíš Hicksi jen to, že ty zvířata stříjel... ale už nevidíš, co všechno pro ně dělají...
A neuvědomuješ, o co hůř by se jim žilo, kdyby mylsivci nebyli ...
Přijde mi, že to vidíš strašně jednostranně ...
Upravil Thomasson dne 22.06.2009 14:23
Thomasson napsal:
1)Hlavně díky nim mají zvířata dobrý životní podmínky
to plati myslim jen castecne... zalezi JAKA zvirata.
2)Humální smrt je daleko lepší, než bůhvíjaký trápení ... I spoustal idí by brala rychly, citlivý ukončení života,
než pomalý a dlouhý trápení ...
ja netvrdim, ze maso ze zvere neni v soucasne dobe jeden z nejprijatelnejsich zpusobu jeho ziskani, ja jsem proti zbytecne adorizaci myslivcu.
Az je prohlasi za trochu lepsi rezniky a nebudou verejnopravni cinitele, tak prosim.
Pokud nejsi vegetarián (což je proti přírodě), tak když dlabeš steak, až se ti dělají
boule za ušima, tak ten steak neroste na stromě ... tohle jsou prostě zákony přírody...
prosimte neargumentuj mi tu prirodou, to je nesmysl.. az budes bydlet v jeskyni, budes odmitat antibiotika jak pro sebe, tak zenu a deti, az budes na krizovatce rdousit ridice, co ti nedal prednost, pak od tebe budu mozna prijimat tenhle typ argumentu?
Co ty vis o "zakonech prirody"? Jed do jeseniku a nech se sezrat od medveda.. nejlip na adama, at ho nekontaminujes civilizaci.
Byl jsi někdy na mysliveckým plese a viděl uctívání zvěře? Vzávání jí cti?
Myslím, že kdyby se k sobě všichni lidi chovali s takovou úctou jako myslivci ke zvířatům,
bylo by na světě mnohem líp ...
to si delas srandu, nebo to myslis vazne?
Nechci se tady hádat, jen mi přijde jak opošetilá blbost vyčítat myslivcům,
že stříláí zvířata jen proto, že oni vyčítají motorkářům, že ničí lesy...
Tohle jsou 2 různý témata a pokud ti tohle vadí na myslivcích, jdi o tom psát k (mnohdy) potrhlým ochráncům zvířat ...
nene... rikam -- jestlize se maji pristrihavat kridla motorkarum v lese, at se pristrihuji vsem. Nevim, co na tom stale nechapes...
"Dvanáct orlů mořských bylo otráveno v severním Brandenbursku v posledních dvou letech.
Celkem bylo v této části Německa od roku 1996 nalezeno 24 otrávených orlů mořských. Pokládání otrávených návnad je skutečně celoevropským problémem.
6.4.2009 "
Upravil hicks dne 22.06.2009 14:28
17 cm