Jenom pro upřesnění,toto není jeho 1150 Gsa,ale identickou měl jenom o něco více nalestenou,koupil si 1200 gs s 9200km viz foto,ale v duchu pořád nemohl zapomenout na svou 1150 Gsa a prosil mě až povezu voňavou 1150 Gsa s origo.kuframa abych mu ji poslal,že by si ji koupil zpět,tak ji měl rád,bohužel to už nestačil.
Spí sladce Ivo,budu ti i nadále posílat do nebe voňavý když teda na nějakou narazim už vůbec nejsou.
Dávejte chlapi na sebe pozor,ubrat nohu z plynu a užívat si každého krasne proziteho dne s rodinou,blízkými,kamaradama..
Tonda: Dvě foto s Ivošem ze setkání dvouventilových BMW na Santově. Jedna fotka je i s Vevisem, který už tu také není.
Milos přiložený následující obrázek:
Je to strašně smutný čtení Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
S Ivem jsem měl tu možnost seznámit se na prvním šumavským srazu GS fóra u Fífy. Pro pamětníky srpen 2009
Před GSA sedlal ještě klasickou 1150 s GSA kuframa, kterou měl i za deštivýho počasí jak psí gule.
Odpočívej v pokoji Ivo
milosch přiložený následující obrázek:
Míval i nádhernou Yamahu XJR - samozřejmě vždy naleštěnou jak drahokam.
Upravil Tonda dne 06.06.2024 11:32
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Miloschi, tam, respektive cestou k Fifovi na sraz jsem se s Ivem seznamil a cesta utikala parádně. Jeli jsme spolu od nás. Jelo se s nim suprově a vždycky jsem ho rád viděl...
Těšil jsem se na něj letos na dvouventily, kam chtěl jet a já taky
Je ho strašná škoda
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bob napsal:
Jenom pro upřesnění,toto není jeho 1150 Gsa,ale identickou měl jenom o něco více nalestenou,koupil si 1200 gs s 9200km viz foto,ale v duchu pořád nemohl zapomenout na svou 1150 Gsa a prosil mě až povezu voňavou 1150 Gsa s origo.kuframa abych mu ji poslal,že by si ji koupil zpět,tak ji měl rád,bohužel to už nestačil.
Spí sladce Ivo,budu ti i nadále posílat do nebe voňavý když teda na nějakou narazim už vůbec nejsou.
Dávejte chlapi na sebe pozor,ubrat nohu z plynu a užívat si každého krasne proziteho dne s rodinou,blízkými,kamaradama..
Je to tak , tuhle motorku mám od Boba já na vysočině a pořád slouží k mé velké radosti . Iva jsem neznal, jen občas někde četl jakou má krásnou naleštěnou gsa. Ať mu to tam nahoře jezdí tak parádně jako tady . Martin
Ja ja,jak to tu vzpomínáte,já jsem koupil bavo v roce 2007,před tím jsem měl Xjr 1300 SP s řemenem na zadní kolo a někde na srazu jsem se seznámil s ivosem,to vše v barvách Yamahy,pamatuji si , možná blbě, nevím jestli už tady,nebo ještě na motorkářích,že byl ivoxj,to už je tak dlouho,že to snad ani není pravda
Nějak to všechno uteklo,říká se,že věk je jen číslo,jak mi odpadají kamarádi,začínám si uvědomovat,že to číslo je najednou nějak vysoké
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
Ja ja,jak to tu vzpomínáte,já jsem koupil bavo v roce 2007,před tím jsem měl Xjr 1300 SP s řemenem na zadní kolo a někde na srazu jsem se seznámil s ivosem,to vše v barvách Yamahy,pamatuji si , možná blbě, nevím jestli už tady,nebo ještě na motorkářích,že byl ivoxj,to už je tak dlouho,že to snad ani není pravda
Nějak to všechno uteklo,říká se,že věk je jen číslo,jak mi odpadají kamarádi,začínám si uvědomovat,že to číslo je najednou nějak vysoké
Myslím ze se všichni známe tak nějak stejně dlouho.ja mám tu 1100gs od 2005....
Kupredu spatki ni krok...
milosch napsal:
Je to strašně smutný čtení Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
S Ivem jsem měl tu možnost seznámit se na prvním šumavským srazu GS fóra u Fífy. Pro pamětníky srpen 2009
Před GSA sedlal ještě klasickou 1150 s GSA kuframa, kterou měl i za deštivýho počasí jak psí gule.
Odpočívej v pokoji Ivo
Jo chlapci tehdy jsme my mladší dostali školu jak se dá na moto i v dešti svihat.
Pája
mne by take zajimal debriefing...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kurňa, mám od něho octávku a tu jeho 1150 jsem viděl na zvedáku naleštěnou jako novou. Prý, vždy když přijedu, manželka uvaří kafe a já jdu pucovat.
Smutná zpráva.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.