Jaraxi musím Tě zklamat. Z baworáků našla odvahu pouze hrstka lidí, a z tohoto fora krom Tebe myslím nikdo Dnes ještě zvažuje přihlášku jedno GS 800, tak bys aspoň měl v kategorii soupeře ze stejné stáje Jinak je valná většina startovního pole ze stájí KTM a Honda. A když startuje i Varadero, neměli by se místní offrouďáci chytit za nos?
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Klasika napsal:
Jaraxi musím Tě zklamat. Z baworáků našla odvahu pouze hrstka lidí, a z tohoto fora krom Tebe myslím nikdo Dnes ještě zvažuje přihlášku jedno GS 800, tak bys aspoň měl v kategorii soupeře ze stejné stáje Jinak je valná většina startovního pole ze stájí KTM a Honda. A když startuje i Varadero, neměli by se místní offrouďáci chytit za nos?
se všichni bojej o svoje leštěnky... já sem v klidu, pojedu na jistotu, když nedojedu, projedu se po okolí, budu spokojený, stejně jsem chtěl jet letos na ukrajinu. Když náhodou dojedu a nevyhraju, budu spokojený. Kdybych rozbil motorku, beru si i turistický boty, abych se nenudil, pochodím po kopcích a budu spokojený
Jinak jedu s kámošem co se přihlásil na 1150 GS a budem se navzájem tahat z bahna
Každopádně jsem na rozhraní kubatur a netučím jak se to dělí - papírově jsem 798ccm, typově 800. Když budu v nižší kategorii, bude to konkurenční nevýhoda, když budu v horní kategorii, bude to výhoda... Netušíš kde je dělící čára?
Klasika napsal:
se všichni bojej o svoje leštěnky... já sem v klidu, pojedu na jistotu, když nedojedu, projedu se po okolí, budu spokojený, stejně jsem chtěl jet letos na ukrajinu. Když náhodou dojedu a nevyhraju, budu spokojený. Kdybych rozbil motorku, beru si i turistický boty, abych se nenudil, pochodím po kopcích a budu spokojený
Jinak jedu s kámošem co se přihlásil na 1150 GS a budem se navzájem tahat z bahna
Každopádně jsem na rozhraní kubatur a netučím jak se to dělí - papírově jsem 798ccm, typově 800. Když budu v nižší kategorii, bude to konkurenční nevýhoda, když budu v horní kategorii, bude to výhoda... Netušíš kde je dělící čára?
Vsichni neee.... ja bych byl 100% jel, je to jen o penezich... fakt ted nemuzu. Pristi rok se mnou pocitej!
Peacemaker napsal:
jarax> nad 800 nemáš, takže asi není co řešit. spíš chudáci triumphové, ale tady to vidím jasně na "nejvyšší" kategorii
all> no já snad jedu taky, ale s bawcem ne, s dominátorem...
No někde sem zachytil info, že je to podle typového označení, protože by to diskvalifikovalo některé borce co maj obsah moto rovných 600 typově = většinou 598 ccm papírově
Jaraxi budeš v kategorii dvouválce od 600ccm do 800ccm. Tzn. že Tvoji soupeři budou Transalpi, Afriky a Tenerky, což je myslím odpovídající konkurence Být v té největší kategorii by zase taková výhoda nebyla, protože bys jel i proti LC8 nebo SuperEnduru, těch tam bude několik .
Pro zařazení do kategorie nejvyšší bys musel mít psaný objem jakýkoli nad 800ccm, např. 810ccm
Každopádně je super, jak k Maratonu přistupuješ a těším se na vás oba na viděnou příští neděli
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
jarax si bohuzel zranil ruku - nevite co s tim ma?
nejvetsi frajer celyho zavodu - jet tohle na R1150GS
Pokusim se co nejrychleji splodit clanek a dat tam vic fotek. Bohuzel je mam vetsinou z kontrol a ne z akce, to musime pockat na dalsi fotografy. Podle me obtiznost vysoka, s GSem bych tam rozhodne nejel! Parta skvela, organizace super, jen houst jen houst, ale privital bych i neco pro turisty.
z akce toho moc nemam, protoze bud nebyl cas, byl jsem total ko nebo jsem nechal fotak v hotelu na nabijecce*pissed*
tohle je z druhe etapy, po prvni casti jsem s rozbitym zadkem, hnutyma riditkama a rozbityma pristrojema radsi jel spojovackou na treti checkpoint, kde mam par fotek tech nekolika, co se dostali az sem...
takhle dopadl domik
dojel jsem sem s tomasem co ma F800GS
taky hroznej frajer - uz na sumavskym bahne to vzal pekne od podlahy, tady bohuzel po 4 zlomenych stupackach odstoupil a jel se "projet" - nevime, jestli do slovinska nebo do albanie...
kdyztak nekdy pozde vecer nebo brzo rano jeste neco hodim, aspon stanoviste stroju at mate prehled, ale myslim, ze ostatni budou mit mnohem mnohem vyzivnejsi fotky...