chlapi nezkoušely jste někdo na m97 převodovku namontovat čelo (ta část blíž spojce) z M94 ?
To asi kvůli jiným ložiskům a jiné stavbě nepůjde že?
Upravil Petr r1100gs dne 22.01.2025 13:20
jezek napsal:
Nejaka nemoc na davani odkazu? Chces suplovat google?
Ale zase jsi jedinecnej.. tohle jsem tu fakt ještě nevidel..
Ty vole strávil jsem celý 2 dny pročítáním fóra. Ano s pomocí strýčka gooogla abych zjistil vo co go. Abych zjistil že je v tom každým jednom založeným tématu je zhruba jedna jediná užitečná věta takže jsem se rozhodl že si to dám aspon na jedno místo abych když to zapomenu nemusel pročítat celejch 140 stránek!!! Protože strýček gooogle mě k tomu většinou naservíruje uplně něco jinýho a skončím někde v prdely.
Pardon abych někoho neuvedl v omyl stránek je 143 né 140.
Pít kafe s rumem už umím a udit maso, klobásky neumím ale se sousedem děláme super salámy, teda já mu lehce pomáhám tohle jsou podle mého, zjištěné hlavní dovednosti vedoucí k úspěšné generálce převodovky
Upravil Petr r1100gs dne 23.01.2025 21:35
jezek napsal:
Tvl one man youtube show bez odkazů... gratuluji
děkuji takový uspěch jsem nečekal
To je v pohodě já su zvyklé, já si dokážu vynadat i pochválit se, na co spoléhat na ostatní a takovou debatu o hovně jako hlavní technik čov zvládám s přehledem
Začal bych pravopisem... s tim ti nepomůžu.. to musíš do základní školy.. možná bych te tipnul na Moravu, takže malotřídka.. od začátku..
Základy v domácích dovednostech už máš (i my vzdělání umíme udit, grilovat a dělat kafesrumem, stahovat sražený jeleny a jiny základní dovednosti pro přežití v moderním světě) tak se dokopej k druhému levelu..
Upravil jezek dne 23.01.2025 22:44
jezek napsal:
Začal bych pravopisem... s tim ti nepomůžu.. to musíš do základní školy.. možná bych te tipnul na Moravu, takže malotřídka.. od začátku..
Základy v domácích dovednostech už máš (i my vzdělání umíme udit, grilovat a dělat kafesrumem, stahovat sražený jeleny a jiny základní dovednosti pro přežití v moderním světě) tak se dokopej k druhému levelu..
Zatím jsem to bral jako srandu, ale jestli se to má zvrhnout v tohle to radši zůstanu u té oneman show. Máš pravdu pravopis nebyl nikdy mou silnou stránkou to vím , ale já tady zjištuju fakta o své posrané převodovce na své milované motorce a nedělám tady zkoušku z pravopisu . Takže pokud hledáš informace o převodovce jsou v mích sice nefunkčích odkazech ale dohledatelné . Pokud hledáš převodovku projdi net. Pár jsem jich tam našel. Pokud mě chceš nasrat smůla .Běž opravit písemky myslím že pár prvnáčků čeká na to abys je rozbrečel na víc asi nemáš . Zatím jsem na těhle stránkách narazil jenom na super lidi kteří se mě snažily pomoct bohužel ubožák se najde všude. Běž vysírat jinam
Tímto bych chtěl poděkovat všem kteří už třeba po dvacáté zodpovídají pořád dokola ty samý otázky, osobně zejména Tondovi a Dagrovi a všem co se snaží aspoń trošku pomoct . Držte palce ,už se těším až to býlí svinsvo sleze. Pro všechny kolama dolů do příští sezony.
Hele me je to jedno.. delej si co chces.. zatim si tady uz tyden pises sam se sebou.. nechci te ani nasrat ani osocovat.
Nevim kolik ti je let.. (podle psani tak 14-17)ale treba ja osobne to mam tak ze kdyz vidim ze nekdo pise jak uzbek tak mi to vadi.. venujes mraky casu aby jsi sem kazdy den sypal hromady nefunkcnich odkazu misto toho aby jses naucil pravopis? Urcil bych si priority.. tim bych zacal. Neni to tak pracny a vylepší ti to profil. A pokud to vis sam o sobe tak se alespon nechovej jak arogantni de.bil... pokud nemas zajem pracovat sam na sobe ale pozadujes aby ti kazdej poradil, mas posunuty priority.. a moje se s tim neslučujou.. mas me za id.iota? Me?. Ja si o sobě zrovna myslim ze jsem vzdělanej clovek s docela slusnym prehledem o motorkach bmw.. jestli jsi jinyho nazoru, muzes me o tom presvedcit..
Vzdycky me fascinuje kdyz si nekdo dokaze vygooglit jak se na motorce meni olej a to si pamatuje ale 20 let si nepamatuje jaky i/y se pise ve slove bílý a odmítá se to naučit a hleda důvody jak rict ostatním ze oni jsou nechápaví...
Upravil jezek dne 24.01.2025 00:17
To ježek.
Pokud tě tak moc irituje že někdo neřeší pravopis tak si dovolím tě informovat že takových lidí je hodně a nemusí to mít nic společného s inteligenci.
Však jsi dobře pochopil co se zde píše. Takže informace byla přenesena a Meke nebo tvrdé i na tom nic nezměnilo.
PS. Hlásím se k lidem kteří pravopis nikdy moc neřešili. Pája
A kama se nejlíp jede do toho Uzbekistánu? Když už se tam domluvím tak by se toho mělo využít, Hm Samarkand vypadá lákavě
Upravil Petr r1100gs dne 24.01.2025 10:17