Bob napsal:
Médo tam bude v řijnu frišno u bramborářů,....Pedr dovalí s Discovery bo už na něj bude zima,ale vezmeme si chatku už jsme přece jenom ojetiny a stan pokud je výběr fakt ne.
...proto říkám, že je lepší jet se svou vytápěnou postelí.......bo mi není už 20 a každou chvíli mě bolí někde jinde
Můžeš přijet i s postelí, ale budeme si tě dobírat.
Ranní bolesti ve tvém věku vnímej jako senzor toho, že ještě žiješ. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Podzimní sraz přátel GS ve Zbýšově _ termín 3.-5.10.2025
Přidané 16.05.2025 20:56
Pokud to budu vědět dostatečně dopředu rád se zúčastním spaní určitě chatka.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Přidané 24.08.2025 12:47
Waltr napsal:
Ahoj. Přijedu, minimálně v pátek, ale spíše i sobota.
Paráda, budu se těšit. Předpokládám, že jedna osoba a do chatky?
Začnu tu dělat nějaký předběžný soupis účastníků.
Když si chatky obsadíte sami svými kamarády, bude to určitě lepší způsob, než abych řešil já kdo a s kým. Vzhledem k ceně za noc/chata bez ohledu na obsazenost, je výhodnější využít plnou lůžkovou kapacitu.
Naplánoval jsem krátkou sobotní vyjížďku na oběd kolem místního kopce Mount Melechov. Asi 150km silnicema nižších tříd. Kdo se mnou jel, tuší, že rovně se moc jezdit nebude.H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přidané 27.08.2025 10:33
Takže prosím, kdo už tušíte a zúčastníte se, prosím pište sem jména, počty lidí / chatka /stan.
Dle počtu objednám nějaký gulášek a česnečku do kiosku jako přilepšení k menu.
Pokud někdo chce do chatky, přijede sám a nechce jí celou pro sebe, obsadí jí s dalšími jednotlivci.
Nové informace budu průběžně aktualizovat na první straně.
Dotaz:
Byl by zájem v rámci sobotní vyjížďky například o prohlídku pivovaru v Želivě nebo hradu Lipnice? Bohužel bude po sezóně a tyto atrakce je třeba objednávat trochu dopředu.
H.
Přidané 27.08.2025 19:21
Ja bych Ti tak strašně rád slibil, že přijedu, ale ještě pořádně nevim co bude.
Každopádně s tím zatím počítám a šel bych do chatky.
Jestli pojedu sám, klidně se k někomu vetřu Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 28.08.2025 18:12
Super Bobe, budu se těšit.
Snad počasí bude přát a zažijeme babí léto.
Když ne, kiosek má posezení s temperací, většina chatek je vytápěná, jenom ty baby si musí každý zajistit sám. H.