Emilio napsal:
Počkej,to jste na té motorce jeli čtyři?
Pak by to všechno vysvětlovalo...
Měl si i gril a brambory?
Ne ne, ale druhá půlka výpravy jela na stopětadvacítce a nepobrali by to, tak jsem to val já
Ten gril a herteple mi tam chyběly...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Supr top-case. planuju koupit presne takove bocni kufry
No já původně chtěl koupit origo sadu kufrů, ale když mi to v autecu nacenili, tak sem se orosil. Měl jsem doma čtyři boční kufry Krauser ke starý Hondě CB, tak sem se rozhodl, že je použiju. Jeden borec mi svařil celkem elegantní držáky z nerezi a k tomu vypálil nosič z trojky nerez plechu, podle vlastního návrhu, myslím že dost povedenej. Ten topcase není původně určen na motorku, ale funguje bezvadně a myslím, že i dobře vypadá. A celá ta sranda nestála skoro nic
100bubu napsal:
RAPTIK: proč a jak maš uchyceny to ZUMO tak vysoko?
jo a mostrehy mam super. zvyšil som si motoku prepakovanim o 7,5CM a je to super. a na tvoji vyšku by som volil určo dakara. lebo sedlo stoji okolo 10tis.
ono má takhle prostě konstruovanej držák a mě to docela vyhovuje, měl jsem ho nad vysokým tankvakem a celkem blízko na dohled
vidím že se to tu celkem rozjelo a ziskal jsem par dobrejch informací nevíte někdo něco o těch servisech? zlínský kraj atd něco lepšího, nejsem plný dřevo a mrdnout na zem muze kazdy a kdyz by se krasavici neco prihodilo abych to netahnul nekam k nejakymu tipkovi do stodoly