Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy
Strana 2 z 2:   1    2  

JEDNA HISTORICKÁ
MotoPaja
Přidané 17.07.2009 00:50

Registrace: 29.07.08
chafre napsal:
MotoPaja napsal:
bohumil napsal:
cindapp nebo béemwé,je to fuk Wink

kdepak, nevím jak BMW ale Zundapp měl vyhřejvanou sajdu (výfukovými plyny, tento systém se již v praxi osvědčil Grinhilarious) a hlavně Zundapp nebyl boxer Wink

????????
Tak já bych si dovolil nesouhlasit, měl jsem tu čest a oba stroje (jak KS750 a tak BMW R 75 "Saharu"Wink jsem si mohl několikrát projet. Až se dostanu večer ke svýmu kompu, hodím pár fotek. Zundapp je samozřejmě boxer, blok motoru je o jen cca12-20cm vyšši než u BMW. takže to vypadá jako "neboxer motor". Vyhřívání sajdy nebylo samozřejmě výfukovými plyny přímo vedenými dovnitř (tento systém se osvědčil opravdu jinde), ale přes výměník, který potom odváděl teplý vzduch na nohy spolujezce. Ještě byly k dispozici stejně ohřívané návlečníky pro řidiče. Komptení sada ještě obsahovala vlečné zařízení a vozík na munici.

nejde o to jak ten motor vypadá, ale pokud jsem měl možnost se dozvědět, tak Zundapp nemá protilehlé válce, ale skloněné o 5°, takže to je spíš ... no podélně loženýn Véčko asi Grin
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 42
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,704
Nejnovější člen: Rejnok

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.06 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI