Já se nerozmejšlím a du do GSA07................easy way.A když mě někde náhodou na cestě nechá?No a co,to k cestování patří,je to adventura ne
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Cau, mam najazdene 35.000km na gs1200 z roku 2004 - okrem zadnych dosticiek (prevencia) a prkotin ako ziarovky som este nic nespravoval.
Servis (oleje, filtre, ventily) si robim sam, brzdovku mi menili v servise, lebo na to nemam "udelatka" .
Moto nesetrim, jazdim asfalt i teren.
A-ha, aby som neojebaval - lozisko v prednom kole som menil - nejaky expert v servise to umyl wapkou a dal si sakra zalezat - lozisko hnile ako hruska.
Ale mam malu rit, ked idem do Rumun, nerad by som to odtial tlacil az domov....a o tom to je.
Ohledně vůle zadního kola má R1200GS v návodu nebo CD o tom kapitolu a vůle do 1mm píšou že je normální.Nejlepší ale bude když se obědnáš na kontrolu v servise toto se těžko takto vyřeší . Hlavně však nejlépe www.carservispraha.cz jsi li z Čech.Zkouška vůle zadního kola viz foto
cizak přiložený následující obrázek:
Slavek-xxx> No jsem ješte nemocný tak se mi spánek přestěhoval do oběda a pak zas vydržím do rána
Vita> já jsem dostal k HP2 servisní CD kde je kompl dílenská příručka na celé moto a ůdržba přípravky atd. ,to se k R1200GS nedává ?
cizak přiložený následující obrázek:
Ne, nedává. K R1200GS se dává ... no vlastně jo, dává se návod k obsluze a souprava nářadí, se kterou můžeš seřizovat pérování a taky povolit víčko na dolití oleje. Jo ještě je tam univerzální šroubovák...
Mám najeto 50000 km a nic většího se zatím neopravovalo. Občas se vytrousí nějakej šroubek vlivem vybrací,ale zatím žádnej,co by držel něco důležitýho. (kryt na řenenu a blástr).
Motorka je z 11/2004,takže žádná mladice. Je to asi taky o štěstí na kus a nebo o zacházení a servisu. Těžko říct. Je fakt,že dřív jsem si mohl udělat na motorce mnohem víc. Dneska tak maximálně vyměním destičky,olej a filtry a udělám vůli na ventilech. Víc bez počítače na motoru nezvládneš. Takže jen můžu dotahovat ty povolený šroubky...
Upravil BIGR dne 15.01.2008 22:01
BIGR napsal:
Mám najeto 50000 km a nic většího se zatím neopravovalo. Občas se vytrousí nějakej šroubek vlivem vybrací,ale zatím žádnej,co by držel něco důležitýho. (kryt na řenenu a blástr).
Motorka je z 11/2004,takže žádná mladice. Je to asi taky o štěstí na kus a nebo o zacházení a servisu. Těžko říct. Je fakt,že dřív jsem si mohl udělat na motorce mnohem víc. Dneska tak maximálně vyměním destičky,olej a filtry a udělám vůli na ventilech. Víc bez počítače na motoru nezvládneš. Takže jen můžu dotahovat ty povolený šroubky...
Tak sme na tom asi rovnako, len mne este chyba 10.000 km do tej okruhlej 50-tky...moto zatial bez problemu.
DVD se servisnim manuálem se dá pořídit i u Autecu.Stojí nějakejch 1450,- Kč bez DPH. Měli trochu problém, co že to po nich chci, 2x mi řekli, že je to jen pro servisy, ale trval jsem na svym, že to existuje, a že ho fakt chci. Nakonec se jim někde povedlo najít objednací číslo a objednali. Do měsíce jsem ho měl.Je to pouze ve "světových jazycích", čeština by se hodila, ale i tak je to užitečný.Je tam fakt všechno rozkreslený a popsaný do nejmenšího detailu.