Já koupil Filsony na 300 peněz a myslím, že taky nevypadají špatně
Ale jak se ty padáky třepou, tak odešly žárovky celkem brzo
Thomasson přiložený následující obrázek:
[80.97Kb]
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
hele,nechci ti do toho kecatjen moje zkušenostpo těch lééééééétech
pokud chceš mlhofky,musíš je mít na motorce namontovaný co nejníž,jinak ti budou při špatném počasí svítit úplně na nic a v mlze jsou prakticky nepoužitelné,udělá to před tebou světelnou stěnu.
takže dálkový světlo,splní svůj účel bezezbytku,ale přes den hodně oslňuje,seš sice vidět,ale mohl by to být problém při sil.kontrole,což může být vždy když používáš přídavný světla.
já sem nakonec skončil u dálkových,páč sem noční jezdec,jediný problém je při zhasínání,není úplně po ruce,ale já se ztoho vnoci neodkopávám
světla sem koupil od Komanzce,bezkonkurewnční cena 1250,-kč,skutečně svítí,takový ty malý předražený bludičky,sice značkový asi ne e
rekapitulace:jezdím hodně vnoci,proto mlhofky sem vyhodil,mám je doma,můžu věnovat,páč sou to světla na howno,vše ostatní sem už napsal
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
No teeeda, moc díky, rady po těch letééééééééch se hodí Tak jo, jdu do dálkových a s tím vypínačem by ho chtělo někam po ruce, tak to bude téma na další vlákno pomalu: KAM S VYPÍNAČEM )
Já mám ty Helly taky jako dálkový, jak jsem psal výše, dost to osńuje a jak psal Bystricke může být problém s policajtama, takže přes den je mám zaplý jen vyjímečně a v noci to fakt svítí jak auto....
Upravil MichalGS dne 22.07.2009 08:29
mám ten přepínač od trávníčka,ve 12V je možná jedno jestli je vodotěsný,či nikoliv,no snad jo,už sem snímzmokl fest a funguje dál
asi by neměl být problém prohnat plus k žárovce dálkového světla relátkem a ještě navíc obvod spínaný relátkem doplnit vypínačem. Po přepnutí na dálkové a je-li zapnut vypínač přídavných, se to prostě rozsvítí. Myslím, že zručnější pučmidrát to musí zvládnout :-)
Upravil machradek dne 23.07.2009 22:38
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
myslím,že mám v podstatě napájení ze světel,bez relátka,funguje to,zatím nebyl problém,krom,že gdyž je nějaká rychlá situace,není to zrovna po ruce,ikdyž to mám na řidítkách
Já to mám normálně napojené na dálkové a houkačku a to tak, že přivedeš kabel ke skřínce s pojistkama, tam zjistíš kterej je na dálkový a spojiš to, druhej kabel normál. na kostru.
Tak už mám vyzvednutý světla od Komaize, fakt bomba, všem doporučuju, je tam spousta šroubečků - kterým teda nerozumim, i ten zmiňovaný vypínač, ještě někoho splašit, kdo mi to na Báwo namontuje a připojí a je ze mě night rider Komaizovi díky
Soldier napsal:
Tak asi takto : světla HELLA FF 50 za 1420 kč od komaize http://www.bmwgs....post_65979
a držák z kusu ocelové lépe nerez duté trubky, plus 2 imbus šrouby zdarma=celkem 1420 kč