S "Leošem" o 10kilo dolů proti originálu
Koupil jsem ho na inzerát, bez "decibelkileru", ale byl strašně uřvanej.Geeso jelo jak krosová motorka, zátah jak kanec. Několik telefonátů, 3 dny zkoušení a jsem spokojenej. Neřve, basuje a jede...
Upravil Dan dne 21.07.2009 16:30
Dan napsal:
Koupil jsem ho na inzerát, bez "decibelkileru", ale byl strašně uřvanej.Geeso jelo jak krosová motorka, zátah jak kanec. Několik telefonátů, 3 dny zkoušení a jsem spokojenej. Neřve, basuje a jede...
Mas to i vcetne svodu nebo jen koncovku?
BMW R1150GS MY02
Já tam dal starší Laser z e-bay s homologací. Tlumítko jsem vyhodil a zvuk je suprově hlubokej a myslím, že má lepší zátah od nižších otáček. Jsem naprosto spokojenej! Stál mě 100e. Občas tam nějaký starší jsou za super peníze. ádnej řev to není. Mám na něm 6000 tisíc ( jedna dovolená) a nikdo si nestěžoval. Jo a je o dobrých 6-8 kilo lehčí než origo a ovál.
Dan napsal:
Mas to i vcetne svodu nebo jen koncovku?
Jestli myslíš svody od válců, tak ty jsou původní. U pravé stupačky se napojují na výfuk (originál je jeden kus i s katem). Tady je jen trubka (bez katu), ale s dírou na lambda sondu. Pak se nasadí homogovaná koncovka a tradá...
Já v loni koupil BSM FUTURE a jsem téměř spokojenej.V zimě už jen objednám od SHARONu svod místo katu a budu uplně spokojenej Laďák mě stál 3000,- a svod stojí 2700,- Super cena
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Čus neblbni a nech tam orygoš,ja najaře dal ladák a čip.Jelo to jak splašený a zvuk taky super ale motor zlobyl v nizkejch otáčkák tak jsem vyřach čip a zas to střílelo do výfuku tak jsem to prodal vrátil orygo holt to tovární nastavení je asi nejlepší a to nemluvím otom kdybys jel za čáru tam jsou háklivý na hlučnější výfuky
Takze mam za sebou par tisic km na dovolene s novym ladakem Leo Vince. Nechal jsem ho vcetne dustika, takze homologovanou verzi.
+ : lepe jede od spoda, krasne to tahne uz od volnobehu, zadny propad vykonu, menil jsem jen koncovku, hezci zvuk u ktereho ani neni poznat ze se jedna o ladak, takova 1200GS se seriovym vyfukem )
Tak já nakonec nekoupil Y svod od Standy z fora(tímto se omlouvám),ani jsem nepočkal na zimu abych si ho objednal od Sharonu,ale koupil jsem ho od kořena z HK,který je vyrábí podle ZARD mustru a jsem maximálně spokojenej.Od Spodu to letí jak háravá fena a zvuk je taky mooooc pěknej.Takže moje kombinace jest Y svod + koncovka BSM Future.Cena Y svodu byla 2700,- a koncovky 3000,-
Za málo pěněz,hodně muziky.Kdyby jste chtěl někdo kontakt na kořena ohledně toho Y svodu,tak mi písněte PM.
Upravil Kubrt dne 18.08.2009 15:53
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To vypadá že to výjde na super peníze ten kontakt mi určo písni a ještě jestli můžeš tak kde jsi schrastil tu koncovku .Je to použitelný s katem i bez doufám?Myslím kvuli osteraich a deutscheland polizej ty y svody neradi viděj
trautumberk napsal:
To vypadá že to výjde na super peníze ten kontakt mi určo písni a ještě jestli můžeš tak kde jsi schrastil tu koncovku .Je to použitelný s katem i bez doufám?Myslím kvuli osteraich a deutscheland polizej ty y svody neradi viděj
Hele,tu koncovku tu kdysi inzeroval jistej člověk(teď si nevzpomenu na jméno),on už na forum snad ani nechodí.Bylo to z druhý ruky a na vánoce,tak mi slevil z 4000,- na 3000,-
Ta moje koncovka je použitelná jak s katem,tak bez něj.Prostě jsem kdysi jen shodil orig.lauf a prdnul tam to BSMko a před 14dnama jsem demontoval s chlapíkem kat a fláknul tam ten Ysvod.Kontakt na borce Ti pošlu přes PM.
Panstvo, dostal jsem darem zánovní laďák TENAX (mám s ním zkušenosti z Blackbirda a Elefanta - jenom pozitivní), tak ho nechám po sezoně přizpůsobit na 1100GS a uvidíme. Doufám, že mi borci v TENAXU vyjdou vstříc, jinak kontaktuju Kubrta a zkusím chlapíka z HK
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
trautumberk napsal:
Hele,tu koncovku tu kdysi inzeroval jistej člověk(teď si nevzpomenu na jméno),on už na forum snad ani nechodí.Bylo to z druhý ruky a na vánoce,tak mi slevil z 4000,- na 3000,-
Ta moje koncovka je použitelná jak s katem,tak bez něj.Prostě jsem kdysi jen shodil orig.lauf a prdnul tam to BSMko a před 14dnama jsem demontoval s chlapíkem kat a fláknul tam ten Ysvod.Kontakt na borce Ti pošlu přes PM.