Na levý straně pod sedlem je nádobka NOS - Nitro Oxid System, používá se většinou na dragsterech pro krátkodobý zvýšení výkonu ( okolo 12ti koníků na válec ), ale dlouhověkost motoru se tim dóóóst zkracuje. Prostě takovej ten červenej čudlik, co vždycky zmáčknou hrdinové Rychle a Zběsile... Na běžný ježdění je to tak nějak, jak bych se kulantně vyjádřil.... No prostě k hovnu...Je mi žinantní se takhle vyjadřovat....
raťácké GS.... no proč ne, když se to někomu líbí...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
FRN napsal:
Přijde mi že místama ta barva úplně nekreje. Je to opravdu jako po pořáru garáže. Ale hlavně že se líbí majiteli ne? Já se přikláním spíše o originálu.
no, zkus umejt matnou černou.... řekl bych, že je to prostě už trochu špinavý. Mně určitě nebere to plný zadní kolo, nebo hlavne to, jak je zrovna tohle udělaný, jinak se přidávám k názoru, že pokud se majiteli líbí, tak proč ne?! A o jeho smýšlení bych si myslím taky rychle udělal představu, láska k Vladimíru Ilijiči z toho opravdu nezáří
Maiali nel Fango!
poloSqueal napsal:
zaráží mne to malí přední kolo to je asi rize ůčelové. jinak je to každého věc já když vyděl poprvé Šíleného maxe tak jsem taky snil o tahači s raketometem a podobnej blbostech
to malé přední kolo je tam proto že s toho dotyčný udělal supermoto víš to je taková ješte přestavba když se veme enduro a dá se na něj menší přední kolo aby se mohlo jezdit lépe po silnici a lépe to pokládat do zatáček takže skutečně rize učelové jak ses doftípil ty kola jsou v doplnkovém katalogu od wunderlich za neskutecnej nesmysl