Alda napsal:
Ha! Mara, Petr11,... no tak to nesmim vynechat!
2 lidi, 1 stan, 1 fichtl
Aldo TY budeš spát ve stanu?
Tak to bych asi taky neměl vynechat abych to viděl. Fífo asi začni pro jistotu schánět nějaký stavení. Ono s tím Aldovým stanem nebude tak jednoduchý...
zatím sou tam furt volný 3 chatky pro třeba 7 nebo 8 lida
a bigr to že to mušíš vidět znamenám si že jedeš??
aby jsme se taky podívaly na tu mojí elektriku
když ho miluješ není co řešit
tak se nám to pomalu rozrůstá aspoň bude nějaká srandice
škoda že se alda nepoveze kytaru mohl by byt zase nějaký ten zpěv jako posledně
jinak chlapy můžete dávat návrhy na různý doplnění programu co by jste si tak přáli pozor a nejsem arabela v rámci mých možností mohlo by být nějaké promítaní z cest kdyby někdo přivez nějakou zajímavou zemi co sjel to by se myslím dalo no atd
to alda to pivo má tam 10 a 11 bernarda sai nic moc zkusím jestli by nebylo něco od plzně domluvim se s ním a uvidíme ale tovíš těžko budu někoho přemlouvat když to má takhle zařízený
Proti gustu žádný dišputát ale já jsem pro Budvar, je to místní jihočeská značka a není to takový tuctový Eurobeer jako Gambrinus,budvar má jedinečnou chuť. Dyk to maj všude, proč neudělat změnu.
Alda napsal:
Ha! Mara, Petr11,... no tak to nesmim vynechat!
2 lidi, 1 stan, 1 fichtl
Aldo TY budeš spát ve stanu?
Tak to bych asi taky neměl vynechat abych to viděl. Fífo asi začni pro jistotu schánět nějaký stavení. Ono s tím Aldovým stanem nebude tak jednoduchý...
zatím sou tam furt volný 3 chatky pro třeba 7 nebo 8 lida
a bigr to že to mušíš vidět znamenám si že jedeš??
aby jsme se taky podívaly na tu mojí elektriku
Když se do toho nic nevys... tak jo přijedu se ti podívat na tu elektriku.
A taky skouknout toho Aldu ve stanu. Samozřejmě.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
chlapí prosím kdo to ví že chce přijet at to napíše jak mam vědět když někdo souhlasí že chce přijet ne bo né??? nebo je to k tomu pivu,,,, já se pokusím s tím něco udělat výsledek nezaručuju Já nejsem majitel jen to zařizuju aby sme se mohly sejít a užít pohodový výkend samo že někomu většině chutná plnotučný ale co se dá dělat kvůli jinýmu pivku se nezblázníme nééé a zas tak špatný není
Soldier napsal:
Pokud pojede někdo ze severu a nebude mu to vadit můžeme se někde srazit a jet spolu.Jinak s pivkem si hlavu nelámej co bude to poteče.
To beru... my možná se ženou pojedeme už ve čtvrtek abysme si pořádně prohlídli pošumaví ale není se problém domluvit... jinak zítra odpoledne někam s kámošem vyrážíme... Vyjíždíme z Liberce kam se uvidí tak kdyby se Ti chtělo...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....