Bavaro napsal(a):
zrovna teď se chystám konec brzdového pedálu uřezat a navařit nový větší
Dobrej radikální řez , taky jsem uvažoval jestli nepřivařit druhý větší oblouček kolem toho stávajícího stupátka, ale čím dál víc se mi líbí to bezzásahové řešení.
JT ne kua vazne sa pytam, ten chranic nadobky brzdovej kvapaliny, rozsirenie brzdoveho pedalu a rozsirenie stojana by som od teba zobral ak by si vyrobil druhu seriu a bude to za rozumny peniaz
raptor napsal(a):
JT ne kua vazne sa pytam, ten chranic nadobky brzdovej kvapaliny, rozsirenie brzdoveho pedalu a rozsirenie stojana by som od teba zobral ak by si vyrobil druhu seriu a bude to za rozumny peniaz
Ono jde o to, že pokud to člověk dělá jen jednou a né často, tak mu to trvá dlouho. Já si pár věcí taky dělal sám, protože jsem si řekl, že tu práci a čas do toho dám a ušetřím tím pár peněz.
Vtip je v tom, že když jsem si dělal zadní nosič nebo kryt katalyzátoru, tak jsem tou prací ušetřil cenu, kterou to stojí v Touratechu. Tudíž jsem vlastně za tu práci měl tolik, jako bych to někomu prodal za TT cenu. Když to ale děláš pro někoho, aby to moc nestálo, tak s tím strávíš stejnej čas, akorát to už nemůžeš prodat za TT cenu, ale "za hubičku", a to už bych já osobně třeba nedělal, protože zas tak moc mne ta práce v dílně nebaví.
Toť jen můj názor líného člověka, je ale spousta lidí, které to baví, jsou šikovný, tak to maj rychle a s cenou svý práce si tím pádem starost nedělaj.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Tak jsem si taky narychlo sbastlil rozšíření, jaké to bude v provozu zjistím asi až na jaře (zimuju). Šel jsem cestou bezzásahu do originálu inspirován hlavně JTym. Pedál jsem si obkreslil na kus tvrdého papíru a jen vyřízl z duralového plechu dva stejné trojúhelníky, jeden z nich ještě upravil o vykrojení u toho ochraného očka na pedálu. Dal jsem tam zatím 4 šroubky a to tak, že 3 tvoří trojúhelník přesně v původním pedálu (takže se to ani nemůže pootočit) a 4. navíc mimo. Dal jsem pojistnými matkami nahoru a po stažení zabrousil, uvidím jestli to takto bude protiskluzově stačit.
Přikládám foto:
Benedikt přiložený následující obrázek:
Prosím o radu, kde koupit rozšíření brzdového pedálu? Rozšířené stupačky sháním taky.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Pizzy: rozsireni koupis treba u TT, pripadne by to mel mit i wunderlich.
A rozsirene stupacky jsem pred tydnem koupil od SW motech.. jsou krasne siroke, maji dve polohy - nizsi a vyssi.. pohoda a naprosta spokojenost.
nForger: Díky za TIP. Jestli pasují na 1100GS, tak do nich jdu BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Nevíte někdo, jestli má 1100 a 1150 stejný stupačky?
Pizzy napsal(a):
Stupačky jó, ale v brzdovém pedálu byl od 97 nějaký rozdíl
Koukal jsem, že TT udává taky rozdíl brzdy před a po 97, nástavec asi vezmu od nich = 635Kč. Nic levnějšího jsem nenašel.
Drobný rozdíl ve tvaru pedálu od 98 je! Myslel jsem, že mám rok výroby 98, ale ve skutečnosti je to 97 uvedená do provozu 98 a musel jsem rozšíření pedálu trochu poupravit...
Pizzy napsal(a):
Stupačky jó, ale v brzdovém pedálu byl od 97 nějaký rozdíl
Koukal jsem, že TT udává taky rozdíl brzdy před a po 97, nástavec asi vezmu od nich = 635Kč. Nic levnějšího jsem nenašel.
Rozšíření pedálu mám také od TT se stav, máš to k nám na kávec 15 minut
co ho k sobě lákáš ty kurevníku!
Pizzy, nejezdi k němu,bude po Tobě požadovat jisté služby
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To KUBRT: Dík za varování, risknu to
To Remus511: Díky, posílám Ti PM.
Pizzy napsal(a):
To KUBRT: Dík za varování, risknu to
To Remus511: Díky, posílám Ti PM.
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ,varoval jsem Tě a snažil se zachránit jednu nebohou dušičku už je s Tebou Ámen..upsal ses Ďáblu,nešťastníče
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.