BMW Bychl i Autec mi na jare nabidli cca. -7% dolu. Kupoval jsem u Bychla, bo co sem četl o servisu Autec...a to bylo euro na jaře přes 29
Vysokej strom: nic nebourám, snad si to každej dokáže před takovym rozhodnutim spočítat , ta swatova nabídka je zajímavá pro toho kdo nemůže sundat dph a naopak
říkám si hurikán
ja myslel že autec je jedinej kdo tu muže prodávat BMW MOTO asi ne no každopádně sem ted nikde nový gsa skladem v nabídce neviděl .
Prý se dá dobře koupit v D něco co je přimo na prodejně ale nějak tu řeč neovládám tak že než abych ještě někoho otravovakl a zajištoval věci kolem koupí asi u nás a bude .
No já si můžu sundat nanejvejš tak spoďáry................Takže bob je pro mě jasná volba.A už vůbec mi neboříš rozdělanej kšeftík,páč žádnej nemám ale snažím se tak nějak pomoct lidem dosáhnout jejich vysněnýho cíle.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
No já si můžu sundat nanejvejš tak spoďáry................Takže bob je pro mě jasná volba.A už vůbec mi neboříš rozdělanej kšeftík,páč žádnej nemám ale snažím se tak nějak pomoct lidem dosáhnout jejich vysněnýho cíle.
Z Práglu a na mém se pracuje .........akorát su moc náročnej na výběr
no a má nějakou nabídku
ja už asi jenom čekám až přijde ta správná nabídka
Tak že pátrám po netu nabídky u dealerů bmv tady moc nejsou
tak že kdyby BOB narazil na 1200 adv no a rok 07 bych taky uvítal a ještě s odpočtem DPH no prostě to co chceš ty tak dej vědět a muže to vzít přes kopírák :-)
Jinak pokud jde o tu elektroniku ne že bych jim nevěřil sned přemýšlely než něco udělaly , ale asi bych byl klidnější kdyby byla motorka v záruce .
No odpočet DPH bude problém.Motorky u BMW mají euro záruku.Takže v tom problém není.Spíš mi napiš,kdy bys tu ADV chtěl dovezt??Ted na podzim nebo až na jaře?
přesně todle sem chtěl letos zjara, i Boba sem kontaktoval ale byly samý neadv.
tak sem zašel k bychloj vykecal slevu a objednal novy. čekal sem 5 tejdnů, nejhorší vobdobí mýho života. tedˇje euro eště níž, takže i jejich nákupní ceny sou nižší. všechno vozí Autec, ale bychl má stejný podmínky, v Autecu vetší sleva nebyla. ještě je nová pobočka na černym mostě, je tam nějakej p. cmíral co prodává motorky, moc příjemnej gsář. vůbec nic proti dovozům nemám, kdyby u mě nešlo o dph tak taky nechám dovýzt.
říkám si hurikán
vorel napsal:
přesně todle sem chtěl letos zjara, i Boba sem kontaktoval ale byly samý neadv.
tak sem zašel k bychloj vykecal slevu a objednal novy. čekal sem 5 tejdnů, nejhorší vobdobí mýho života. tedˇje euro eště níž, takže i jejich nákupní ceny sou nižší. všechno vozí Autec, ale bychl má stejný podmínky, v Autecu vetší sleva nebyla. ještě je nová pobočka na černym mostě, je tam nějakej p. cmíral co prodává motorky, moc příjemnej gsář. vůbec nic proti dovozům nemám, kdyby u mě nešlo o dph tak taky nechám dovýzt.
no ale v německu je taky dph a taky 19 %
jde jen o to aby to ten dovozce koupil dph odečetl tobě prodal a dph zas zaplatil a je to
jenomže tady se většina brání překročení milionového obratu a povinému plátcovství tak že nakoupí prodá a nechá napsat rovnou na tebe a vubec nefiguruje v tomto obchodu což se někdy hodí co kdyby byly někdy problémy s moto --- dovezl sis ju sám nee.
Takže Bob vám i ten odpočet DPH může vyřídit,více info u něj a pak teda musíš sokole uznat,že ta finální cena bude jinde a mnohem zajímavější
A pro všechny ostatní,moje voňavka už čeká v německu na odvoz
swat napsal:
Takže Bob vám i ten odpočet DPH může vyřídit,více info u něj a pak teda musíš sokole uznat,že ta finální cena bude jinde a mnohem zajímavější
A pro všechny ostatní,moje voňavka už čeká v německu na odvoz
no to je řeč
tak počkám na tvuj zázrak a kdyžtak si stoupnu do řady :-)
dej vědět jak bude v brně stavím se ti to pohanit
Vorle kurva to si piš že si to zasloužíš a já taky At nám slouží.......jak to že tě nevidím v databázi na motorkari.cz ???A pošli mi nějaký fotky GSA na mail,dělám si sbírku
Tak mě tak ještě napadlo když už tu probíráme GS jakožto supr stroj
Jak je to na GS(A) a jízda ve 2 - ovladatelnost pohodlí -řidič spolujezdec
ochrana při jízdě v dešti - připadne mi že od zadního kola na stupačku lítá snad uplně všechno
No a taky má to vůbec nějakou schránku na drbnosti typu pěna do kola drobné nářadí atdatd.- gsx má pod sedlem 12litů prostor :thmubup: :thmubup: !!!!!!!!!!!!!!!!
A řeči tipu nářadí není potřeba atd si nechte vždy je něco potřeba se šroubovákem su klidnější. :lol: :lol: :rolleyes: =o