jinak abych taky uzavrel druhou cast diskuse - do VIVARA se to krasne vlezlo po odmotovani stitu a zrcatek s tim ze jsem musel stahnout savle/tlumic popruhem aby se to na pohodu vlezlo dverima. Cesta byla peklo ale stalo to za to. Ted uz "jenom" prihlasit...
Maris napsal:
A cos sis nakounec koupil? 12 GSA u Boba?
Ten muj quest za GSem je asi na delsi povidani, ale tim ze jsem delal research uplne vsude - u nas, v nemecku a v anglii (italii jsem vynechal pac od tama uz jednu motorku mam ) a dal jsem do toho tolik casu ze jsem nakonec si jel koupit do anglie. Aji jsem chtel nechat vydelat tem nekolika "dovozcum" a koupit jiz dovezeny kousek s CZ papirama ale kdyz jsem zjistil za kolik to prodavaji a nakupuji tak jsem opravdu radeji jel pro nic osobne. Tim padem jsem do ni mohl dat "vice" penez takze nakonec misto 2006ky GSA ktera projela svet jsem koupil sice bez vybavy ale skoro novou 2008ky GSA.
Ten muj quest za GSem je asi na delsi povidani, ale tim ze jsem delal research uplne vsude - u nas, v nemecku a v anglii (italii jsem vynechal pac od tama uz jednu motorku mam ) a dal jsem do toho tolik casu ze jsem nakonec si jel koupit do anglie. Aji jsem chtel nechat vydelat tem nekolika "dovozcum" a koupit jiz dovezeny kousek s CZ papirama ale kdyz jsem zjistil za kolik to prodavaji a nakupuji tak jsem opravdu radeji jel pro nic osobne. Tim padem jsem do ni mohl dat "vice" penez takze nakonec misto 2006ky GSA ktera projela svet jsem koupil sice bez vybavy ale skoro novou 2008ky GSA.
Tak asi tak.
M.[/quote]
hmmm a kdes ji koupil? svrbí mě ruce vyměnit GSo za GSA
díky za nějakej rozumnej link (když si toho tolik prolezl)
Viď..Jsme dva.. Taky by se mě líbila nějaká zachovaná 1200 GSA.
Pár web inzercí jsem našel,ale nic pořádnýho..Existuje nějaká anglická obdoba mobile.de?
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/www/bikes/BMW+R1200/Ne-2-4-7-8-27-64-104-133-146-236,N-17-239-4294956173-4294967078/search.action?&keywords=1200+GS&sort=p_VehiclePrice&postcode=CR03RL&radius=1501&showMoreOptions=&page=1&googleQuery=BMW%20R1200%20motorbike%20tyres&adtype=autotrader-uk
Upravil Maris dne 11.08.2009 16:25