Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 2 z 2:   1    2  

úplatky na Ukrajině
hicks
Přidané 26.06.2010 10:41

Registrace: 09.07.08
Klasika napsal(a):
Buď jsme v obou případech kápli na slušnou směnu celníků, nebo se pomalu začínají měnit věci k lepšímu. V minulých letech pokaždé si o nějaký úplateček řekli, i když na něm nijak zvlášť netrvali.

Takže tak.
Jediný negativní zážitek dovezený z Ukrajiny je nějaký hnusný bacil, který mně v úterý sklátil, donutil strávit noc v předklonu nad záchodovou mísou, střídavě na mně sesílal zimnici a horečku a pomalu mne opouští teprve dneska. Jelikož jsme celou dobu pili vodu jenom z camelbagů, kterou jsme si nabírali z kohoutku v penzionu u Leva, je možné, že to mám z vody (ovšem pouze já). Nebo taky možná z jídla, které sice bylo svým způsobem dobré a vydatné, ale nějak se mi z něj od čtvrtého dne začalo navalovat, jen jsem ucítila výpary z kuchyně.

a) a na jakych moto jste tam jeli? nejaka nalestena 12ADV aby mohli ucitit penize atd?

Cool dej se dohromady, doufam, ze jsi s timhle zabehla i k veterinari Cool nemusi to byt uuplne legrace myslim...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Klasika
úplatky na Ukrajině
Přidané 26.06.2010 10:52

Registrace: 27.03.07
Poměrně naleštěné XRV 750 a LC4 Adv (obě předtím vyjely ze servisu). Ale ty motorky celníky prakticky ani moc nezajímaly, jen jestli souhlasí techničáky. A obvyklé otázky "kolik to stojí, kolik to jede a na kolik to má nádrž" vůbec nepadly.

U veterináře jsem nebyla, doufám, že když to samo přišlo, tak to zase samo odejde real sad
Loni mně to postihlo taky, ale trvalo to jen 24 hodin, myslela jsem, že to je úžeh. Možná byl. Letos tam ovšem furt lilo, takže úžeh nehrozil.
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.

www.bogserka.estranky.cz
hicks
úplatky na Ukrajině
Přidané 26.06.2010 11:34

Klasika napsal(a):
Poměrně naleštěné XRV 750 a LC4 Adv (obě předtím vyjely ze servisu). Ale ty motorky celníky prakticky ani moc nezajímaly, jen jestli souhlasí techničáky. A obvyklé otázky "kolik to stojí, kolik to jede a na kolik to má nádrž" vůbec nepadly.

U veterináře jsem nebyla, doufám, že když to samo přišlo, tak to zase samo odejde real sad
Loni mně to postihlo taky, ale trvalo to jen 24 hodin, myslela jsem, že to je úžeh. Možná byl. Letos tam ovšem furt lilo, takže úžeh nehrozil.

no zaznaly tu nazory, ze hodne reaguji na logo BMW... osobne ale nevim, presto mne to zajima. Prece jen mne UA laka..

----

no jestli mas nakolik dni horecky a zvracis, tak byt tebou tak nejpozdeji po 24h co to neodezni jdu radeji k DOBREMU doktorovi, pokud mas.
17 cm

Vjetrnik
úplatky na Ukrajině
Přidané 26.06.2010 11:44

Registrace: 09.10.07
to Hicks: chceš si hrát na doktora, jo? Grin

hicks
úplatky na Ukrajině
Přidané 26.06.2010 12:32

Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: chceš si hrát na doktora, jo? Grin

...ze mne tvuj komentar vubec neprekvapuje CoolGrin
17 cm

Tom_P
úplatky na Ukrajině
Přidané 26.06.2010 12:41

Registrace: 23.03.08
Klasika napsal(a):
Jediný negativní zážitek dovezený z Ukrajiny je nějaký hnusný bacil, který mně v úterý sklátil, donutil strávit noc v předklonu nad záchodovou mísou, střídavě na mně sesílal zimnici a horečku a pomalu mne opouští teprve dneska. Jelikož jsme celou dobu pili vodu jenom z camelbagů, kterou jsme si nabírali z kohoutku v penzionu u Leva, je možné, že to mám z vody (ovšem pouze já). Nebo taky možná z jídla, které sice bylo svým způsobem dobré a vydatné, ale nějak se mi z něj od čtvrtého dne začalo navalovat, jen jsem ucítila výpary z kuchyně.

Tak loni to stejný na UA schytali všichni kromě mě - trvalo to tři dny, sračka, zvracení, jorečka, zimnice ...... Jen já byl v pohodě - funguje na to jejich vodka Grin
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i

convoy
úplatky na Ukrajině
Přidané 26.06.2010 18:44

Registrace: 28.02.09
loni to stejný na UA schytali všichni kromě mě - trvalo to tři dny, sračka, zvracení, jorečka, zimnice ...... Jen já byl v pohodě - funguje na to jejich vodka Grin

no......vodka........proč ne? ale JEDINÝ opravdu funkční lék na většinu zdravotních problémů byl, je a bude VALAŠSKÝ PENICILIN.clapclap nebo se pletu? hmm!

PeDR
úplatky na Ukrajině
Přidané 26.06.2010 23:03

Registrace: 11.08.07
Máš rechtthumbs up. Já se tím neléčím, já ju piju pořád.

Archie
úplatky na Ukrajině
Přidané 06.07.2010 22:10

Registrace: 23.04.10
Tak som sa včera vrátil z MD. Na UA ma pandúri zastavili 3x, z čoho 2x ma už chceli kasírovať za neviemčo, asi rýchlosť - bez radaru, bez fotky, bez úspechu...middle finger I.x to bolo hneď za hranicou na okruhu okolo Užhorodu (pritom ich obiehal Mercedes, ale zastavili mňa, ktorý som šiel za nimi - merali ma asi metrom...Sad ), II.x na tej veľkej križovatke v Mukačeve. Mám také podozrenie, že tí prihraniční milicionári sú zvlášť drzí a nenažraní. Za Černovcami som sa vykecal tak, že som ho nepustil k slovu a spýtal sa rýchlo na smer na MD-hranicu, čoho sa on chytil a zabudol robiť problémy... hilarious

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 84
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.44 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI