Vjetrnik napsal:
to Hicks: náhodou....má to své výhody....když dorazíš na úřad ve špinavých a smradlavých motohadrech, tak Ti ten souhlas ta úřednice dá jenom proto, aby jsi už vypadl z její kanceláře....
v techto pripadech doporucuji sundat helmu az na miste... kvasny proces neni vhodno prerusovat prilis brzy...
btW: jak si nandas motohadry, kdyz jedes v saku a lakofkach?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:v dnešní době, kdy se dělá oblečení, které umí větrat a přitom chránit, některé umí i chladit, jezdit v kraťasech a triku může fakt leda magor...
Jestli nemáš průkazku Děda vševěda, tak si magorem tituluj toho, co na Tebe po ránu kouká ze zrcadla...
Jestli chceš radit, tak raď, ale neurážej...
PS: Potrefená husa zakejhala...
..já jezdim 99 procent komplet v motohadrech. Parkrát jsem přejel k milé, asi 3km po málo frekventovaných silnicích, jen v bundě, ale jak psal někdo výše, o té vzdálenosti to není, už jsem si jednou víc lehnul a nebejt hadrů moh jsem sbírat svoje kousky na silnici. No a popojíždění po Praze, to je prostě peklo, ale i tak se strojím a s radostí emituji litry potu
Já jel ze Slovenska v sobotu, 384 km, u Břeclavi ukazoval teploměr na dálnici 32°C,
ale jel jsem v plný zbroji, na dálkovou cestu bych jinak na motorku nevlezl ....
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
teď nás s Hicksem pustili z nemocnice...."jen" mne vezl do garáže, po dvou kilometrech na kočičích hlavách vylitý olej z fritézy, nebylo to moc vidět a už jsme jeli po "prdelích"...moje textilní FLM prodřeno skrz, týden se neposadím....nemít pořádné rukavice a boty jsem na tom mnohem hůř....Kuba je sedřený taky pěkně a být oblečený, je na tom o dost lépe....
pořizujeme kevlarové džíny, kordura či z čeho byl ten textil je fakt na prd....
Vjetrnik napsal:
teď nás s Hicksem pustili z nemocnice...."jen" mne vezl do garáže, po dvou kilometrech na kočičích hlavách vylitý olej z fritézy, nebylo to moc vidět a už jsme jeli po "prdelích"...moje textilní FLM prodřeno skrz, týden se neposadím....nemít pořádné rukavice a boty jsem na tom mnohem hůř....Kuba je sedřený taky pěkně a být oblečený, je na tom o dost lépe....
pořizujeme kevlarové džíny, kordura či z čeho byl ten textil je fakt na prd....
No může vás člověk nechat chvíli bez dozoru..? Ať to dlouho nepálí a nová kůže vám sluší aspoň jako stará - Stáňa s Petrou jistě rády poreferují, že
Jarda napsal:
No může vás člověk nechat chvíli bez dozoru..? Ať to dlouho nepálí a nová kůže vám sluší aspoň jako stará - Stáňa s Petrou jistě rády poreferují, že
specialne pro Petra )
jinak vazeni.. byl to pure jihad.
Trochu jsem pridal a behem vteriny jsme lezeli :/
17 cm
ona ta skrvrna byla pořádná a tak 2km dlouhá, já jí později přejížděl na asfaltu, krokem a dostal jsem taky pěknou šmíru, tak myslím, že ani jinej podklad by to nezachránil... A finále bylo, že policajti zavolali TSK a ty s tím prakticky nic neudělali, jen to rozšudlali metacím vozem a nechali bejt. Tak to klouže do teď a nikdo se ani neobtěžoval tam dát ceduli... Holt bordelářství a ignorance budou po závisti nejspíš druhej národní sport!
Maiali nel Fango!
a nechces si na zadek radeji misto te ctyrky jeste pro jistotu nasit slider?
17 cm
http://www.polo-motorrad.de/Suche.448.0.html?tx_indexedsearch[pointer]=0&tx_indexedsearch[results]=12&dmc_mb3_search_pi1[searchstring]=Suchbegriff&searchType=0
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Konkrétně ty co jsou na fotce třeba tady http://www.autoch.... Kolega z práce si je koupil a spokojenost i když mě se teda moc nelíběj - to bych radši šel do Draginů nebo přímo do džínů BMW
Upravil MALI dne 04.08.2009 10:07