Mana GS : moc pěkný, koukám že se narozdíl ode mě umíš vyválet v bahně tak abys neměl ty blbý bílý hadry celý špinavý ... ještě se musím hodně učit mami :-)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
Mana GS : moc pěkný, koukám že se narozdíl ode mě umíš vyválet v bahně tak abys neměl ty blbý bílý hadry celý špinavý ... ještě se musím hodně učit mami :-)
MotoPaja napsal:
No jo mám stejnej problém. : Taky jsem si koupil tady opěvovovanou modrou a šedou bundu Pharao mám ji asi 2 měsíce a je spíše hnědá a tmavěmodrá .Ještě chvíli a bude černá jakou jsem měl předtím.a to jsem chtěl být fešák mě to s těmahle oblečkama nějak nejde asi jsem prasátko?
Nevadí když se nedržím tématu v anketě jsem hlasoval že ne?
Tak jsem se včera ptal kamaráda, který dělá v Mitasu a zná dobře člověka, který vyvíjel E10.
Napsal mi toto: potřebné zkoušky ze zkušebny jsou hotové, pláště vyhovují
teď se ještě zkouší na motorkách v provozu. Po dokončení testů se uvolní do sériové výroby. Počítám, že na jaře už by to mohlo bejt, možná i dřív.
Jedná se o dva rozměry:
150/70 B17 69T TL E-10
110/80 B19 59T TL E-10
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Připravujou i něco na téma Tourancky s nižší cenou, podobnejma vlastnostma a výdrží?
Silniční a šotolinoví plazové jako já by je uvítali.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ahoj,
a neprozradil by tady někdo ze "zasvěcených" na jaké povrchy je ta guma primárně určená.... nebo jinými slovy které současné gumě by měla konkurovat... Díkas
Carpe diem
viajero napsal(a):
Ahoj,
a neprozradil by tady někdo ze "zasvěcených" na jaké povrchy je ta guma primárně určená.... nebo jinými slovy které současné gumě by měla konkurovat... Díkas
Jestli chtějí konkurovat TKC, pak měli zvětšit 09 na 150, každý ji zná. 10 nezná nikdo, tudíž ,jak říká Radošek, nikdo nebude riskovat blamáž a koupí TKC.
PeDR napsal(a):
Jestli chtějí konkurovat TKC, pak měli zvětšit 09 na 150, každý ji zná. 10 nezná nikdo, tudíž ,jak říká Radošek, nikdo nebude riskovat blamáž a koupí TKC.
Zkusím je, po těch letech co je slibují musí být dovedeny k dokonalosti
Ale vážně, pokud budou jako 09 a ještě k tomu pasující rozměr.
myslím, že použijí úspěšnou koncepci modelu E09 i do E10 a bude to dobrá guma...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
PeDR napsal(a):
Osobně počkám do jara a jestli E10 vyjde tak do nich asi půjdu. Snad už bude lepší sezona jak letos, takže bych je milerád zkusil.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi