Marcela napsal:
[quote]
3. dole uvádíš moc neznámých cizích slov... už mi tam chybí jenom logika to jsem už taky někde slyšela v souvislosti s námi ubohými
jsou tam slovy... 2... nevim, jak to napsat jinak
Špatně počítáš, Hicksi. Cizí slova, kterým Marcela nerozumí, jsou tam tři: "efektivní", "analytické" a ještě jedno cizí slovo "uvažování"...
PS.: Marcelko, promiň prosím, ale nedalo mi to, to byl příliš vysoko nahozenej míč.... Máš u mě za to panáka...
Radosku, i tohle beru To víš, Hicks použil nejen neznámých slov, ale navíc je nesrozumitelně pospojoval. Stejně je to bžunda, tohle pošťuchování zbožňuju Dneska do práce mě doprovázelo Varadero. Když zjistil, že jsem baba, nechal by sežrat nádrž, vyskákat ventily, jen aby nejel za mnou
Marcela napsal:
Moje výška 174, nohy normální (až na zem), fyzička kancelářská, ale sedlo nízké... Zatím jsem potupně při manipulaci neležela, ani s naloženým velbloudem. Je fakt, že když mám obavy, poprosím jističe pohybu - mého muže. Myslím, že nízké sedlo hodně pořeší, každý centimetr a zúžení v nejnižším bodě sedla bodne.
Jo tak to zní pozitivně, hned se mi po ránu zlepšila nálada, dík
Tak ať mazlíka i nadále zvládáš a kola má furt dole!
Hicks napsal:
pan zajemce je z druhe strany smluvniho vztahu, takze se predpoklada schopnost efektivniho analytickeho uvazovani a schopnosti resit potize vseho druhu
Danes,jay: Díky za info a povzbuzení. Pravdu říct, nemám obavy z jízdy po silnici, spíš ten terén a manipulace, to asi na špičkách fakt nejde. Je mi jasný, že bych našel i menší cestovní motorku k mým proporcím, ale když to nechci . Věřím, že fyzička a nízký sedlo pomůžou.
Asi se zkusím domluvit s Bobem, až bude mít v nabídce nějakou 12ku, jestli bych si ji mohl osedlat. Ty motorky by měl mít ve vedlejší vesnici ...
To Levhart:ahoj sousede jsem na Horkách tak přijed na kafe mám skladem 2 adventure a za týden bude 1200 gs normál.Dáme kafe sedneš si a vyzkoušíš není nad si to osahat in natur
To hezounek Hicks:mrzí mě,že po tvém pádu a uraženém zubu už nejsi hezounek,ale neboj čas všechno zahojí a paní zubařka ti dá zoubek novýChovej se k Marcele slušně a nehusti do ni ty tvoje managerský fráze
Motorku zvládá velice dobře a problém jí to nedělá.
To Marcela:nediv se Hicksovi na ženský je alergickej typu fuj ženská
To Levhart:ješte jsem si vzpoměl na Swata to byl taky prcek cca 175cm i s botama a adventure 1200 zvládal bez problému,ale jak jsem psal není nad si sednout a vyzkoušet.
Radosek napsal:
Špatně počítáš, Hicksi. Cizí slova, kterým Marcela nerozumí, jsou tam tři: "efektivní", "analytické" a ještě jedno cizí slovo "uvažování"...
cheche
jak jsem mohl zapomenout
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
To Levhart:ahoj sousede jsem na Horkách tak přijed na kafe mám skladem 2 adventure a za týden bude 1200 gs normál.Dáme kafe sedneš si a vyzkoušíš není nad si to osahat in natur
To hezounek Hicks:mrzí mě,že po tvém pádu a uraženém zubu už nejsi hezounek,ale neboj čas všechno zahojí a paní zubařka ti dá zoubek novýChovej se k Marcele slušně a nehusti do ni ty tvoje managerský fráze
Motorku zvládá velice dobře a problém jí to nedělá.
To Marcela:nediv se Hicksovi na ženský je alergickej typu fuj ženská
To Levhart:ješte jsem si vzpoměl na Swata to byl taky prcek cca 175cm i s botama a adventure 1200 zvládal bez problému,ale jak jsem psal není nad si sednout a vyzkoušet.
jses po te dovolene drzej fakt jak lazenska veverka
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To BOB: Díky, tak to samo rád využiju . Bylo by to možný dneska, třeba kolem 16:30, to nějak budu přijíždět z práce, tak že bych se rovnou stavil ? Zavolal bych ještě před tím, aby jsi mi řekl, kam mám jet, je aktuální to číslo 608......, co je na cestovních endurech ?
BOB > ahoj chlape, volala jsem Ti na dovču, protože manžílek začal vážně zvažovat, že by taky raději svou Barunku, mezitím si však ustlal, takže varánka by mohl spíš darovat ... Bohu díky to není tak vážné, ale prostě má stopy po poli. A děkuji za zastání, to gentlemenství je prostě sexy
Na Hickse se vůbec nezlobím. Až ho potkám, dostane po čuni Vzhledem k tomu, že jsem vyrostla mezi samýma klukama, jsem vycvičená A zubařka bude mít větší kšeft. Intelektem ho prostě nemohu přemoci a vnady už jsou taky povadlý
Levhart > Mašinu mám rok, také od Boba. Měl zrovna tu mojí krasavici se sníženým sedlem. Takže za týden byla v garáži. Asi bys měl spočítat konďury, protože bude lááááska na první vrrrn
Vůbec se toho neboj . Když už by ti to náhodou mělo spadnout tak prostě přidáš plyn a je to. Stejně ti stačí když na zem dosáhneš 1 nohou. Se podívej na jezdce dakaru, nikdo z nich(možná pár jo) z těch koz na zem nedosáhne oběma nohama a jak jim to jezdí.......... Když máš trauma kup nižší sedlo a model 08, ten je vo nějakej chlup nižší mám dojem. Já jezdil se svejma 175cm M25 v klidu rok na GSA a neupadla mi nikdy !!! A oproti varaderu byla pocitově lehčí, těžiště níž. Jen se nebát jít do toho. Seš snad nějakej fagala??
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jsem tu teprve odedneška, ale s myšlenkou nákupu 1200GSA bych sem mohl zapadnout V současnosti sedlám R1200C a ještě navíc na sebe s kolegou Levhartem v práci čumíme přes stůl :-) Ale hlavně bych rád požádal Boba o možnost vyzkoušení GSA, asi bych to sfoukl s Levhartem najednou při jedné návštěvě. Problém s výškou nemám, bo mám 205cm
Ahoj, patřím mezi trpaslíky, meřím 168 cm, mám nejnižší sedlo na GS 1200 a je to úplně v pohodě. Jezdil jsem i na ADV 1150 a v terénu je to samozřejmě trochu jiné. Stačí se nebát a problém řešit plynem. v terénu počítej s tím, že stejně lehneš, ať měříš třeba 2 metry. Tuhle bestii na noze neudržíš. Půjč si ji na zkušební jízdu a už neslezeš. Jen doporučuji, nechtěl bych jinou motorku.
Honza
Kluci z 2B Trutnov www.bohemiabike.cz/ mají v nabídce sníženou verzi origo BMW. Kamarád tam byl /170cm /a super si to pochvaloval. Teď reší jen finance.
JARDAJBC napsal:
Kluci z 2B Trutnov www.bohemiabike.cz/ mají v nabídce sníženou verzi origo BMW. Kamarád tam byl /170cm /a super si to pochvaloval. Teď reší jen finance.
Tak teď to bude vypdat jako reklama...ale ja jsem JARDA z Lbc a ted pred chvilkou sem prijel z toho Trutnova s novym Advikem...jak já jsem štastnej... No a k výšce... mam 180, ale krátké nožičky... při prvním sednutí na nejnižší polohu sedla jsem stál jen tak na špičkách. Nechal jsem si ještě před převzetím snížit to origo sedlo ( v tom Trutnově jsem ho v nabídce jako standart nenašel, ale ochotně to zařídil p Gotz v 2 a sundal mě sedlo o 5 cm to původní. Teď je jedna noha na zemi a druhá na špičce což stačí. Při zastavení se i malinko svezu po hraně sedla. Ač mam najeto dost na Monstru a pod., tak sem měl hrůzu z BMW té výšky sedla. Musím říct, že jsem zde na foru našel tolik ukliďnujících info, že se to dá přežít a sám teď potvrzuji, že se i s malinkýma nožkama dá v poho bavce zvládnout... a k tomu 2B Trutnov nemam jejdinou výhradu, super cena a co pan Gotz řekl, to platilo. žádné sliby a perfektní rady. za sebe jen doporučuji. Dokonce dnes mluvil velmi dobře o TURATECH doplňcích a Tomášovi ačkoliv on sám prodává konkurenční doplňkyWUNDERLICH což beru jako velmi zdravá konkurence. v té naší povaze so moc často nevidí, že by někdo ctil konkurenta .... Lidiii já mam taky bavce
Jak jsem tak pročetl toto forum , tak ze 170 cm výšky bych mohl BMW R1150GS zvládnout.
Dneska jsem se na něm svezl a tímto děkuji kamarádovi za půjčení.
I zvednout se dá .
A jakmile to bude možný hned vyměním Hondu NX 650 Dominátor za BMW R1150GS
To je prostě nej svezení.