Dáš to na bočák,na hlavní to nechcou dávat,není to pak stabilní,kus stare deky na sedlo,pokud to nejsou kurvy tak ti ho tam nechají,kurty nepotrebujes.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Používal nebo nesetkal jste se někdo s použitím nějakých výjezdových pomocných plechů z písku takový podklad pod kolo nebo něco podobného nebo je to k ničemu. Přeci jedem jen dva
R1150 GS Adventure
to jsem videl u auta,ale u moto?Položíš motorku na bok a otočíš přes válec o 90st a kolo je venku z díry Kam bys ty plechy na moto dal??Táhl je za sebou ?
Piky: Aha, tak skutečně tohle potřebovat nebudeš. Ale jestli plánuješ opravdový duny, tak začni posilovat - doporučuju mrtvý tahy a pro začátek tak 100kg váhu a postupně až na 200kg a takových 40 opakování Věř mi, budeš to potřebovat
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Partu jsem nesehnal a pravda je ze si samotnej netroufam [porucha, bezpecnost atd.] tak mozna nakonec pojedu s manzelkou dzipem a nakonec jsem vymyslel kombinaci dvou dovolenych najednou.
Nejdrive asi pojedu trajektem Palermo-Tunis a projedu Tunis a potom Tunis - janov a na lyze do Insbrrucku. Vezu si s sebou lyze jiz z Recka samozrejme do Afriky [ a asi budu vypadal jako blazen], ale jinak to nejde, celkem se vyplaci to vzit jednim vrzem potom na hory. Pokud mi lyze objevi, asi se mi budou smat, ledaze me budou brat za extreme sport [lyzovacka na dunach!!!]. Ale docela se mi zamlouva kombinace exotiky a potom hor pri jednom razeni, muze to byt zajimave.
Otazku co pro vas mam:
jake GPS a jaky software pouzit v Tunisu. Ve Volvu mam navigaci, ale jenom Evropu,
jiny napad?
stahl jsem iGo ale tam je Evropa, trochu Asie, hodne USA, sever Afriky tam neni, na destinatoru pokud vim neni.....
co jste pouzivali?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Do Garmina jsou k dispozici 3 suprový mapy - topo, taková kombinovaná a docela fungující navigační silniční.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
diky TT, ale bohuzel mam objednany a planovany Garmin [ nebo BMW Navigator III] az po novem roce.....ledaze bych si pujcil nejakeho kolegy, v tom pripade kde se da sehnat ta mapa [pokud vim tak se dodava do Evropy a do USA s jinym naprogramovavanymi mapami, ale dle konsoly [mapsource ci jak se to jmenuje...] jde tam dat i jine mapy na ty zbyvajici MB co ma pamet?, Pokud ano, kde shanime tu mapu?, nebo je jiz obsazena na dvd co prichazi s Garminem, pouze neni v [pameti?....
diky
by the way ta vase cesta 26/12 plati? [jeste o tom premyslim, ze bych se k vam pripojil na lodi] - nektere, nevim jestli vsechny nebo vubec zadne jezdi i pres Palermo, vim ze existuje linka Civvitaneccia [rome]-Palermo-Tunis, k te je mozne se pripojit, ale nevim zda vase ma mezipristani v Palermu
poslete presny link s vasi lodi, zkusime najit itinerar zda stavi v Palermu a event. udelame na lodi druzbu
Skoda Docu že jsi nesehnal parťáka na Tunis.......BTW ja myslel že TomasTT jede dakar s promo teamem.....ne Tunis
swat napsal:
Skoda Docu že jsi nesehnal parťáka na Tunis.......BTW ja myslel že TomasTT jede dakar s promo teamem.....ne Tunis
proto premyslim zda bych nakonec nejel sam, ale v terminu kdy jedou jini Cesi, piky atd. a to bez manzelky na masine [ledaze se narychlo9 zorganizujete a prijedete v parte vice lidi...swat, Cycli a apol.
TT tam nedavno byl, psal o tom, proto vi o navigaci...
Neříkám že to nezní lákavě,ale doma by mi určitě neprošlo bej na vánoce jinde než doma a o novým roku ani nemluvě...... Docu,strašně rád bych si s tebou někam vyjel a pokecal osobně a vidím to tak že se v létě naseru a pojedu nach greece nechat se protáhnout doktorem řeckými olivovými offroad cestičkami
hm, to nevim nevim....asi mame naplanovane tehotenstvi na leto...takze.....
[proto jsem taky dostal ted na vanoce jiste volno...pac potom asi bude smytec na samostatny vylety.....aaaaach joooooo]
Jooo Řecko musí být zajímavé - nikdy jsem tam nebyl.... Jak to tam je s enduro ježděním DOC-u? Já jsem v létě dostal povolení odjezdu do Běloruska i když jsme čekali naší malou. Mám zlatou manželku.... a je pravda, že to pro mě byla změna poprvé jsem cestoval sólo... Letos už je povolenka opět vyřízena Ale přiznám se, že se mi stýskalo a bude teď 2x
Upravil SPEEDY dne 06.12.2007 09:18
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
SPEEDY napsal:
Jooo Řecko musí být zajímavé - nikdy jsem tam nebyl.... Jak to tam je s enduro ježděním DOC-u? Já jsem v létě dostal povolení odjezdu do Běloruska i když jsme čekali naší malou. Mám zlatou manželku.... a je pravda, že to pro mě byla změna poprvé jsem cestoval sólo... Letos už je povolenka opět vyřízena Ale přiznám se, že se mi stýskalo a bude teď 2x
.....no ,já jen vím od sestry,kterou mám na Korfu už spoustu let,že co nenaboucháš v létě přes sezonu,v zimě nikde nenajdeš,protože krom cestovního letního ruchu tam mají po zbytek roku velký prd.......za plus považuju celoroční ježdění,to určitě jo.
Doc napsal:
diky TT, ale bohuzel mam objednany a planovany Garmin [ nebo BMW Navigator III] az po novem roce.....ledaze bych si pujcil nejakeho kolegy, v tom pripade kde se da sehnat ta mapa [pokud vim tak se dodava do Evropy a do USA s jinym naprogramovavanymi mapami, ale dle konsoly [mapsource ci jak se to jmenuje...] jde tam dat i jine mapy na ty zbyvajici MB co ma pamet?, Pokud ano, kde shanime tu mapu?, nebo je jiz obsazena na dvd co prichazi s Garminem, pouze neni v [pameti?....
diky
by the way ta vase cesta 26/12 plati? [jeste o tom premyslim, ze bych se k vam pripojil na lodi] - nektere, nevim jestli vsechny nebo vubec zadne jezdi i pres Palermo, vim ze existuje linka Civvitaneccia [rome]-Palermo-Tunis, k te je mozne se pripojit, ale nevim zda vase ma mezipristani v Palermu
poslete presny link s vasi lodi, zkusime najit itinerar zda stavi v Palermu a event. udelame na lodi druzbu
cesta platí, zjistím od kolegy co zařizoval lístky nějaké podrobnosti - to by bylo super kdyby ses připojil nebo alespoň se potkaly na trajektu
K navigaci, taky jsme scháněli mapy, ale pro garmin a sehnaly dvě jak píše TT na internetu od beby tak uvidíme jak budou fce, zabírají min místa mám je na externí kartě a je to pár MB.
R1150 GS Adventure
SPEEDY napsal:
Řecko je skvělý, mám na mašině poměrně slušně procestovanou Krétu a je to jeden z mých njlepčích zážitků, vzhledem k tomu, že je to ostrov nemáš po odjezdu, divnej pocit, žes něco nestih a že se dalo užít víc ( Kréta je rozlohově velká asi jako středočeskej kraj). Co mě tam fascinovalo nejvíc, bylo, že vyjedeš od pláže jedeš 2 hodiny ujedeš vzdušnou čarou tak 30 km(po cestách tak 100 km), dostaneš se do 1800 m a tam jsou zbytky sněhu, takže se dá zažít slušná koulovačka (Konec května) a pak zase sjedeš k moři kde se v klidu vykoupeš a zapotápíš,no prostě bájo.
Řecko - Tak jak to tady čtu tak by to stálo něky za trip co? A třeba i když nám tu sezóna odezní! Musím kouknout na nějaké mapy... Třeba by to bylo rozumné i za tu cenu - jet tam v zimě autem a motorku tam vyndat z dodávky a tím si zpříjemnit moto-puuuust tady v čr!
Já tedy opět v létě plánuji východ a jet rochu po známých místech a tedy už i lidech... Rád by jsem navštívil např. kamarády v Rumusnku. Pokud to klapne tak přes Ukrajinu - Moldávie - Rumunsku - a kdo ví kam dál (podle peněz a času)
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz