Já bych neřešil zda je smysluplné měnit gs za gsa,pokud o tom uvažuješ tak pro to máš asi nějakej důvod.Třeba to že se ti víc líbí je podle mě dostačující.Nicméně v tomhle konkrétním případě to asi není úplně výhra.Když prodáš svoje gs a těch 97000 k tomu přidáš tak si budeš moct asi vybrat z více nabídek gsa
Doporučuju prodat 1200GS, prochlastat jí se mnou a Emiliem a za těch 97veselejch papírků si koupit 1100GS,která ti vydrží do důchodu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Mám taká 12GS s ABS ročník 04. Mám ji dva roky a natočil jsem na ní okolo 45000km.S brzdami nikdy žádný problém jen se teď chystám vyměnit přední desky. GSA se mi sice líbí ale bez ABS bych do něj nešel. A za těch 97 kolíků se dá pořídit jak velká nádrži s padákama, tak i Öhlins na předek i na zadek.A ubezpečuji Tě že je to potom úplně jiná motorka:-) Přeji dobrou volbu
Perna napsal:
ty na nádrž ujedeš 400 km? hmm to já když to hodně šetřím tak 3 kila
Ty tam máš nádrž z KáTéeMky?
Myslím,že to bylo tento týden,když tu někdo psal,že na nádrž ujede 450km....
Kolik se ti vejde do nádrže,nepašuješ v tom herák
nebo pítůpí?[/quote]
budu to muset prolézt, je pravda že jsem nikdy netankoval víc jak 17 litrů a to jsem měl psán dojezd 0 mil.....[/quote]
Je pravda, že se GS blbě tankuje. Já při tankování na mašině sedim, pistoli mám v nádrži jen kousek a při dotankovávání mašinu nakláním ze strany na stranu a ještě tam nacpu benzínu a mám jistotu, že je plno.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
[quote]Emilio napsal:
To je přeci jasný,jsem prostě celebrita.....
Proč myslíte,že přijela Madona do prahy???
Určitě né kvůli tomu,že Bluesbery bydlí v Uherském Brodě.....
My bychom k nám podřadnou zpěvačku podřadného popíku ani nepustili
Bavíme se jinak www.bandr.cz sekce koncerty. A to jsou světová hudební esa - Johny Winter, Joe Bonamassa,Eric Sardinas , aj.
Upravil bluesbery dne 13.08.2009 15:05
bluesbery napsal:
My bychom k nám podřadnou zpěvačku podřadného popíku ani nepustili
Bavíme se jinak www.bandr.cz sekce koncerty. A to jsou světová hudební esa - Johny Winter, Joe Bonamassa,Eric Sardinas , aj.
vy toho ostatne k sobe nepoustite vic...
Madonnu, papeze, vedecke konference, parlament...splachovaci latriny... obecni policii, svetske pravo, vidlicku, ockovani novorozencu, palene tasky, bezne mazivo krom veproveho a vlciho sadla, antibiotika, antikoncepci krome listu bolsevniku (au ), bavlnene spodni pradlo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přijeď pobejt Hicksi (pokud dakovou dálku zvládněš a nezabloudíš), my tady takového misionáře potřebujem jako sůl... Třeba se dovíme že země není placatá
bluesbery napsal:
Přijeď pobejd Hicksi (poku dakovou dálku zvládněš a nezabloudíš), my tady takového misionáře potřebujem jako sůl... Třeba se dovíme že země není placatá
urcite prijedu, mam ted ale praci v poryni.... pripadne mam par znamych v Soluni. Trochu se ale boji, pry nemaji dobrou zkusenost
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
To je přeci jasný,jsem prostě celebrita.....
Proč myslíte,že přijela Madona do prahy???
Určitě né kvůli tomu,že Bluesbery bydlí v Uherském Brodě.....
[img][/img]
Emilio jaká byla Madonna?
Přijela za tebou zase na kole jako vloni na tu grilovačku? (však se na fotce olizuje, když viděla ty klobásky od Bohumila).
Pozdravovala mě?
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[135.54Kb]
Upravil Hrabe_X dne 14.08.2009 13:26
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Perna napsal:
já tady založil slušný a věcný vlákno a Vy tady řešíte takový čuňárny.
To nevím jestli mě manželka za Váma pustí
Jó, hochu, na to si tady musíš zvyknout, že jakmile se objeví na Tvém vlákně Emílio, debata se otočí za prvé úplně jiným směrem (chlast a Emíliovy promile, ženský a Emíliovy úspěchy u nich, žrádlo a Emíliovy výkony v něm)....
Musíš to holt udělat tak, že pokud Ti někdo stihne napsat něco přínosného na Tvůj dotaz, posílej mu jen PM, protože vlákno, které jsi založil, je už ztracené pro jakoukoli konstruktivní debatu....
To nepíšu proto, abych Emília urazil, či vyprovokoval. To píšu proto, že je to fakt.
Jednou to již sám Emílio napsal (bohužel to v množství ostatních důležitých příspěvků zapadlo): ".... možná jsem to napsal blbě, ale to je fuk, hlavně že se bavím..."
Upravil radosek dne 14.08.2009 14:40