VladimirH: Nevadí
Tak jsem dostal cenovou nabídku. V nejvyšší kvalitě výšivky a průměru 8cm by stál kus 90Kč. Je to firma, která pro nás vyšívá loga na naše výrobky, takže vím, že je to kvalita. Co vy na to? Souhlas? Jestli jo, v pondělí to objednávám. Bude k mání 100ks pro začátek.
To by šlo, snad budou ok. Vezmi mi 2ks.Jak chceš poslat prašule? Teď jsou chlapy na šumavě tak se ti asi nebudou moc ozývat,jen já tvvrdnu v práci*pissed*
Aha. To mi nedošlo že je Šumava:-) Nevadí
Myslím že budou v pohodě. Nikdy jsme s nima neměli problém co se týče kvality.
Co se peněz týče, tak ideální by pro mě bylo poslat na účet, ale kdyby s tím měl někdo problém, pošlu i dobírkou.
Konečná cena tedy 90Kč/kus + pošta dle domluvy. Osobní předání možné ve Zlíně, po dohodě i jinde.
Kluci pokud by to bylo možný, pište mi "objednávky" buď do vzkazů nebo do mailu jfly@centrum.cz a do předmětu napište "Nášivky BMW" a napište kolik kusů, způsob platby a adresu kam to poslat. Radši budu za maily. Díky
Kluci nastala trochu komplikace. Protože je o nášivky trochu menší zájem než jsem čekal, budu jich muset nechat udělat menší počet a to znamená menší nárust ceny. Nová cena je 110Kč za kus. Možná míň. Je to problém? Nebo souhlasíte s novou cenou?
No v zásadě máme dvě možnosti. Buď na to hodíme bobek a počkáme, až bude větší zájem, nebo do toho půjdeme i za tuhle cenu. Co mě se týká, tak pokud budou pěkně vyšitý, cena mi nevadí. Od kolika kusů shodí cenu níž?
Tak nějak. Těch 90Kč bylo počítaných na 100ks. Ale je to nepřímá úměra. Čím víc kusů, tím nižší cena. Někteří už se ozvali, že jim ta vyšší cena nevadí. Počkám na všechny a uvidíme.
Jo je mi to celkem jedno, pokud se to nebude šplhat pořád vejš. Jak píše Radosek jsou tady dvě možnosti. Za mně říkám 2ks s opštovnym 240kč. Vejš nejdu pak to už neni tak zajímavý.
U mě:-) fotečku bych rád hodil, ale zatím není co fotit. Pokud máš zájem, cena je 110Kč za kus a pošlu poštou. Dej vědět zavčas do mailu: jfly@centrum.cz
Tak nášivky jsou hotové...prvních 15 mám doma. Zbytek bude ve středu. Vyšlo to podle mě hezky. Zítra dodám fotku a těm co si objednali pošlu pokyny k platbě a začnu to posílat....těšte se tedy
Upravil HonzaGS dne 21.09.2009 23:38
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...